مراحل ساخت موشن گرافیک + نکات طلایی موشن گرافیک
اگر به گرافیک و هنر دیجیتال علاقه دارید حتما نام موشن گرافیک را شنیده اید. این منطقه جذاب و زیبا از دنیای دیجیتال به ما کمک می کند تا پیام مورد نظر خود را به طور دقیق و مختصر به مخاطب برسانیم. پاسخ به دست آمده از این روش بسیار بهتر از روش های سنتی قبلی مانند تبلیغات تلویزیونی است که به تصاویر دو بعدی و بدون خلاقیت محدود می شد. در این مقاله ابتدا به سراغ تعریف گرافیک پویا به عنوان یکی از مهارت های کاربردی در دنیای دیجیتال می رویم. سپس مراحل ساخت موشن گرافیک را به ساده ترین شکل برای شما شرح می دهیم. با این مقاله تا انتها به روز باشید.
موشن گرافیک چیست؟
موشن گرافیک چیست؟ موشن گرافیک یا گرافیک متحرک به حرکت اجزای دیجیتالی مانند عکس یا گرافیک اطلاق می شود که شبیه به دنیای انیمیشن است، اما تفاوت های قابل توجهی بین این دو زمینه وجود دارد. در دنیای امروز که همه چیز بر پایه برندسازی و تبلیغات استوار است، موشن گرافیک جایگاه ویژه ای پیدا می کند. زیرا هر دو راه، برندسازی و تبلیغات، بسیار گسترده هستند و مخاطبان خاص خود را دارند. بنابراین انتخاب بهترین راه برای برقراری ارتباط یکی از الزامات چند رشته ای است.
موشن گرافیک یک مهارت جدید و بدیع در بین مردم کشورمان است. اما با وجود اینکه این جامعه مدتی است که از زمان پیدایش وجود داشته، طرفداران خود را پیدا کرده است. در قسمت بعدی می خواهیم مراحل ساخت موشن گرافیک را به صورت مختصر و قدم به قدم شرح دهیم.
به یاد داشته باشید، یادگیری با خواندن توضیح تئوری مراحل گرافیک پویا اتفاق نمی افتد. شما روی پروژه های عملی کار خواهید کرد و آموزش ها و مهارت های مورد نظر را از نزدیک یاد خواهید گرفت.
مراحل ساخت موشن گرافیک به زبان ساده
شاید مهمترین ویژگی که یک حرکت را خوب و دیگری را عالی می کند خلاقیت و تفاوت در ایده آنها باشد. همانطور که می دانید موشن گرافیک بر اساس خلاقیت و اطلاعات هنری به روز شما است. هرچه خلاقیت و ایده های بیشتری داشته باشید، موشن گرافیک های موثرتری خلق خواهید کرد. در این راستا توجه شما را به اولین مرحله ایجاد گرافیک متحرک جلب می کنیم:
خلاقیت و اندیشه
خلاقیت و فکر تشخیص کار عالی و خوب نه تنها در دنیای گرافیک دیده می شود، بلکه این ویژگی ها در همه آثار هنری وجود دارد. اما چون مخاطب ما محدود نیست و می تواند هر فردی با ویژگی های اخلاقی و اجتماعی باشد، اهمیت این دو ویژگی بیشتر می شود. به خصوص در دنیای تبلیغات و برندسازی که افراد بیشتری به دنبال درک سریع و دقیق موضوع هستند.
خلاقیت به شما کمک می کند موضوع مورد نظر خود را با جزئیات کوچکتر و کاربر پسندتر ارائه دهید. اگر باید 2 ساعت را در موشن گرافیک بگذرانید، تفاوت فیلم بلند و موشن گرافیک چیست؟! یکی از مهم ترین ویژگی های یک موشن گرافیک خوب، مدت زمان کوتاه آن است. با استفاده از دو ویژگی خلاقیت و خلاقیت سعی کنید ایده مناسبی پیدا کنید و تا حد امکان خلاقانه ارائه دهید تا کاربر بتواند با شما ارتباط برقرار کند و پیام شما را دریافت کند.
طراحی سناریو و پلان های کلی برای موشن گرافیک
پس از رد گام اول یعنی تعیین موضوع از طریق تفکر و تخیل ذهنی اجزای مختلف و استفاده از عنصر خلاقیت، نوبت به سناریو می رسد. برنامه ذهنی شما کامل و بی نقص است، اما وقتی آن را یادداشت کنید، فرم مناسب و منظمی پیدا نمی کند. ایده را بنویسید و آن را به طور کامل روی یک تکه کاغذ یا روی تلفن یا رایانه خود در یک دفترچه بکار ببرید. به عنوان یک سناریو، چیزهای بیهوده را متوقف می کنید و شما را در مسیر درست قرار می دهید. بررسی این موضوع از جنبه های مختلف و سنجیدن نقاط قوت یا ضعف به شما کمک زیادی می کند. اگر نیاز به تحقیق یا تغییر وجود دارد، این مرحله بهترین زمان است.
طراحی کاراکتر و صداپیشگی
اگر دو مرحله آخر یعنی ایجاد ایده و نوشتن سناریو به درستی انجام شود، در قسمت سوم کار شما بسیار آسان خواهد بود. شخصیت و ویژگی های آن باید با توجه به سرعت گرافیکی که می خواهید بسازید ساخته شود. اگر گرافیک های پویا مرتبط با محیط مانند شخصی طراحی می کنید. باید به برخی عناصر مانند درختان و گل ها، افراد مهربان و مسئولیت پذیر و همچنین رنگ سبز توجه بیشتری داشته باشید تا تاثیر بیشتری بر بینندگان و شنوندگان داشته باشید.
وانی که آپنه نیام هوته هاین. شما باید بدانید که چه کاری باید انجام دهید و چه کاری را نباید از این قوانین پیروی کنید. هر صدایی برای هر شخصیتی مناسب نبود. اگر با این موارد آشنایی ندارید پیشنهاد می کنیم ابتدا در دوره های آموزشی در این زمینه دوست داشتنی شرکت کنید و سپس وارد بازار شوید تا آثار موشن گرافیک خود را بسازید.
متحرک سازی تصاویر و صداها در موشن گرافیک
این مهمترین بخش طراحی و ایجاد گرافیک پویا است. در واقع، شما می دانید چه کاری انجام می دهید. شما زندگی و روح می بخشید. شما آن را انتقال می دهید و به صورت گرافیکی با مخاطب ارتباط برقرار می کنید. هر چه این مرحله دقیق تر و تئوری باشد، کیفیت ارتباط و تعامل مخاطب با موشن گرافیک بالاتر می رود. در ذهن مخاطب کوچکترین حرکت معنا پیدا می کند و ماندگاری پیام شما را افزایش می دهد. صداهای با کیفیت بالا را در این سطح نادیده نگیرید. صدا و حرکت دو عنصر قدرتمند برای تأثیرگذاری بر مخاطبان هدف شما هستند.
بررسی پایانی
پس از انجام مراحل بالا، یک بار دیگر سرعت گرافیکی تولید شده را تست کنید. پیشنهاد ما این است که تمام عناصر و اجزایی که ایجاد کرده اید را به دقت در نظر بگیرید. در این مرحله از طرح، اکثر ایرادات، ایرادات و ایرادات قابل رفع است. اگر طراحی و موشن گرافیک را به دقت بررسی کنید، درصد خطاها بسیار پایین خواهد بود.
مقاله پیشنهادی برای شما: 10 سایت رایگان برای طراحان گرافیکی
نرم افزار لازم برای ساخت موشن گرافیک
آیا می دانید برای طراحی پروژه های مختلف موشن گرافیک به چه ابزارهایی نیاز دارید؟ در واقع تمامی مراحل ساخت موشن گرافیک که در بالا به آنها اشاره کردیم با استفاده از برخی ابزارهای خاص طراحی و اجرا می شود، بنابراین اگر می خواهید مانند یک موشن گرافیک حرفه ای کار کنید، پس به ابزارهای مخصوص این حرفه نیاز دارید. باید به یاد داشته باشید که با هم کار کنید. .
قبل از پرداختن به چند ابزار مفید و کاربردی این حرفه، بهتر است بدانید که علاوه بر یادگیری مراحل ساخت پروژه موشن گرافیک و تسلط بر ابزارهای مختلف آن، باید ذائقه هنری، ایده های خلاقانه و متنوع آن را تقویت کنید. پیاده سازی ها نیاز به انجام پروژه های شما در ادامه این مقاله بهترین نرم افزارهای موجود برای ایجاد پروژه های موشن گرافیک را ارائه می دهیم. با ما در راشدانا باشید.
نرم افزار افترافکت
افتر افکت محبوب ترین نرم افزار برای ساخت پروژه های موشن گرافیک است. یکی از مزایای بزرگ این ابزار ایجاد عناصر با اشکال سه بعدی و عناصر دو بعدی است. از طرف دیگر، After Effects دارای پلاگین های مختلفی است که به شما این امکان را می دهد تا افکت های مختلفی را در پروژه خود اعمال کنید.
علاوه بر این ها، After Effects دارای ذخیره سازی تصاویر با کیفیت بسیار بالا، مدیریت نویز خوب در تصاویر، سازگاری با صداهای 32 بیتی، استفاده از کامل ترین طیف رنگ ها در ایجاد افکت ها و قابلیت Synchronize It سازگار با سایر نرم افزارهای Adobe و شامل ده ها ویژگی منحصر به فرد دیگر است.
اگر دوست دارید، در مورد افترافکت اطلاعات بیشتری داشته باشید، می توانید مقاله افترافکت چیست؟ را مطالعه کنید.
نرم افزار فتوشاپ
اگرچه فتوشاپ ابتدا با هدف ویرایش عکس ساخته شد، اما به تدریج قابلیت های آن به حدی افزایش یافته است که پشتیبانی افترافکت از فایل های فتوشاپ نیز افزایش یافته است. یکی از دلایلی که استفاده از ابزارهای فتوشاپ را در ساخت پروژه های موشن گرافیک همیشه از طرفد لندگراف توصیه می شود این است که افترافکت نسبت به فتوشاپ کمتر بر روی ویرایش و طراحی تصاویر تمرکز دارد. بنابراین، می توانید به راحتی با استفاده از فتوشاپ لایه های تصویری ایجاد کنید و سپس اقدام به ساخت موشن گرافیک خود کنید. برای این که تمامی کاربردهای فتوشاپ را بدانید، می توانید مقاله فتوشاپ چیست؟ را مطالعه کنید.
سخن نهایی لندگراف
در این مقاله در مورد مراحل ساخت موشن گرافیک صحبت کردیم و سعی کردیم توضیحات جامعی در مورد هر کدام ارائه دهیم. برای ورود به دنیای حرفه ای طراحی گرافیک پویا، ابتدا باید آموزش ببینید که در هر مرحله از ایجاد موشن گرافیک تسلط داشته باشید. در نهایت تمرین زیاد عامل اصلی اثربخشی تلاش شما خواهد بود و خلاقیت و ایده شما بینندگان بیشتری را جذب می کند.
پیشنهاد می کنیم به برسی پریمیر یا افترافکت یه سری بزنید.
از اینکه تا پایان مقاله با لندگراف همراه شدید متشکریم. امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد تا با مراحل ساخت موشن گرافیک آشنا شوید. لطفا نظر خود را با لندگراف به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید