بهترین و برترین نرم افزار های ساخت موشن گرافیک
بهترین نرم افزار برای ساخت موشن گرافیک، چالش این روزها طراحان! نرم افزارهای مختلفی برای موشن گرافیک موجود است. موشن گرافیک یکی از بهترین هنر ها می باشد، زیرا از پارامتر ها و عناصر های گرافیک برای زیبا سازی، جذاب کردن ویدیو و بهتر انتقال دادن پیام استفاده می شود. این مهارت نیاز به آشنایی با نرم افزار دارد تا در سطح قابل قبولی ارائه شود. از همان ابتدا می گوییم مجموعه قدرتمند ادوبی پیشنهادی دیدنی است.
پیشنهاد می کنیم، مقاله مراحل ساخت موشن گرافیک + نکات طلایی موشن گرافیک را مطالعه فرمایید.
موشن گرافیک یک سبک تبلیغات تجاری نیست. می تواند راه حلی برای خلق مفاهیم آموزشی یا اثری هنری باشد که با حرکت، ایده های هنرمند را به مخاطب منتقل کند. علاوه بر اینها، موشن گرافیک نیز نقش موثری در طراحی وب سایت دارد. امروزه از این تکنیک برای بهینه سازی و جذاب کردن رابط کاربری سایت استفاده می کنند.
در ادامه با معرفی مختصری از موشن گرافیک شروع می کنیم و پس از آن به کاربردی ترین نرم افزارهای دنیای موشن گرافیک با افتر افکت اشاره می کنیم. با ما همراه باشید تا بتوانیم به طور خلاصه و فشرده نقشه راه تبدیل شدن به یک طراح موشن گرافیک را برای شما بازگو کنیم. آیا شما آماده اید؟
موشن گرافیک چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
موشن گرافیک چیست؟ موشن گرافیک هنر ساخت فیلم های گرافیکی است. قرار نیست انیمیشن بسازید. با این حال، یک انیماتور می تواند با مهارت های خود موشن گرافیک های جذابی خلق کند. معمولا در موشن گرافیک پیام و محتوایی وجود دارد که سازنده قصد دارد به مخاطب منتقل کند.
موشن گرافیک می تواند جلوه خاصی به یک ویدیوی واقعی بدهد. بنابراین ما فقط در مورد طراحی و انیمیشن صحبت نمی کنیم. ترکیبی از ویدئوهای واقعی و موشن گرافیک می تواند محتوای جذاب تری را با قدرت انتقال مفهوم بهتر تولید کند. چیزی که در نهایت منجر به جذب مخاطب می شود.
موشن گرافیک قرار نیست تصاویر پیچیده ای باشد. گاهی اوقات، اگر با نرم افزاری که با آن کار می کنیم آشنا باشیم، چندین شکل ساده مانند دایره، مربع و متن می توانند به یک موشن گرافیک جذاب و ارزشمند تبدیل شوند.
1- نرم افزار افترافکت: انیمیشن ترکیبی و دو بعدی
Adobe After Effects پرکاربردترین نرم افزار برای ساخت موشن گرافیک است. این برنامه در سال 1993 معرفی شد و به سرعت در بین هنرمندان این عرصه محبوب شد. علاوه بر موشن گرافیک، Adobe After Effects در ساخت جلوه های ویژه، ساخت بازی، ساخت فیلم و چندین زمینه دیگر استفاده می شود.
این نرم افزار بسیار قدرتمند با داشتن ابزارهای متفاوت و کاربردی به کاربر کمک می کند تا در کنار داشتن ایده ای مناسب، صحنه های بصری زیبا و انیمیشن های جذاب خلق کند. این نرم افزار به کاربران این امکان را می دهد که در محیطی دو بعدی انیمیشن بسازند و عناصر مختلف مانند عناصر گرافیکی و صدا را تغییر داده و ترکیب کنند.
اگر افکتی را در ذهن خود تصور می کنید، مطمئن باشید که After Effects می تواند به خوبی به شما در ایجاد آن کمک کند زیرا صدها اسکریپت داخلی برای این برنامه وجود دارد. می توانیم طرح های دو بعدی ساخته شده در نرم افزارهای دیگر مانند ایلوستریتور و فتوشاپ را به این برنامه وارد کرده و آنها را متحرک سازی و دستکاری کنیم تا به یک خروجی موشن گرافیک برسیم.
شما برای اطلاعات بشتر در مورد افترافکت می توانید مقاله افترافکت چیست؟ را مطالعه فرمایید.
2- نرم افزار سینمافوردی: مدل سازی سه بعدی و انیمیشن
CinemaFordy یک نرم افزار مدلسازی، انیمیشن، موشن گرافیک و پردازش سه بعدی است که توسط MAXON در آلمان منتشر شده است. این نرم افزار دارای ویژگی های مشترک سایر برنامه های سه بعدی مانند مدل سازی رویه ای و چند ضلعی، نورپردازی، انیمیشن، متریال سازی و پردازش سه بعدی می باشد. اگر در ابتدای مسیر یادگیری هستید، پیشنهاد می کنیم برای شروع از این نرم افزار استفاده نکنید.
مقاله ای پیشنهادی: سینمافوردی چیست؟
3-Unreal
Unreal آینده ترین نرم افزار برای یادگیری موشن گرافیک است، اما از آنجایی که نسبتا جدید است (و باید نسخه 5 و جدیدتر را یاد بگیرید نه نسخه های قدیمی)، منابع آموزشی کمی در ایران دارد و در حال حاضر توصیه می شود (تا سال 2022) انجام دهید. این برنامه را یاد نگیرید زیرا مواد آموزشی بسیار ضعیف هستند.
Unreal Engine در دسترس ترین و پیشرفته ترین پلت فرم توسعه سه بعدی در جهان است. رایگان بودن این ابزار مفید از ارزش آن کم نمی کند. توسعه دهندگان به طور مداوم در حال توسعه این برنامه هستند و به طراحان اجازه می دهند تا جهان های شگفت انگیزی را در صنایع مختلف ایجاد کنند. اگر فکر می کنید این موتور فقط برای بازی است، سخت در اشتباهید. این نرم افزار غول صنعت بازی های ویدئویی است، اما اغلب در تولیدات تلویزیونی، فیلم و تجاری نیز استفاده می شود.
4- نرم افزار پریمیر پرو: ویرایش
پریمیر پرو یکی از بهترین نرم افزار های موجود برای ویرایش ویدیو می باشد، این برنامه یکی از محبوب ترین نرم افزارهای ویرایش فیلم است و ابزارهای قدرتمند این نرم افزار برای تغییرات صوتی و تصویری در این برنامه طراحی شده است که کیفیت و کارایی ویرایش موشن گرافیک شما را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
این نرم افزار می تواند به تنهایی برای ایجاد موشن گرافیک استفاده شود. اما با وجود برنامه ای مانند After Effects این نرم افزار را بیشتر برای ویرایش کارهای موشن گرافیک توصیه می کنیم.
پیشنهاد می کنیم، تا مقاله ای پریمیر پرو چیست؟ را هم مطالعه فرمایید.
5- مایا
نرم افزار مایا چیست؟ مایا یکی از پرکاربرد ترین نرم افزار ها در صعنت های انیمیشن سازی، 3 بعدی و مدل سازی هستند، یکی از مزیت های این نرم، اجازه بیش از حد دادن می باشد، که به کاربر اجازه این را می دهد، که شما اسکریپت هایی را بنویسید، تا بتوانید فراتر از کاربرد های نرم افزار بهره ببرید. اگرچه این برنامه در صنعت سرگرمی پیشرو است، اما یادگیری آن بسیار دشوار است. Cinema 4D ممکن است تمام نیازهای موشن گرافیک شما را برآورده کند، اما اگر می خواهید در هالیوود کار کنید، ارزش رفتن به مایا را دارد.
سخن نهایی: کدام نرم افزار را انتخاب کنیم؟
تمامی نرم افزارهای ذکر شده در مقاله بهترین نرم افزار ساخت موشن گرافیک، نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارند اما Adobe After Effects بهترین نرم افزار برای ایجاد موشن گرافیک است. After Effects برنامه مورد علاقه متخصصان برای ایجاد موشن گرافیک است، اما اگر از مبتدیان بپرسید که نرم افزار مورد علاقه شما برای یادگیری چیست، قطعا به شما خواهند گفت که یادگیری After Effects بسیار لذت بخش است.
ممنون که در مقاله بهترین نرم افزار ساخت موشن گرافیک با لندگراف همراه شدید.
دیدگاهتان را بنویسید