ایلوستریتور چیست؟ ویژگی های رقیب کش
ایلوستریتور چیست؟ ویژگی های رقیب کش
شاید اسم ایلوستریتور را تا به حال شنیده باشید؟
نرم افزار ادوبی ایلوستریتور برای خلق آثار هنری ،تصویر سازی و نقاشی مورد استفاده قرار می گیرد و بسیاری از لوگوها،وکتورها و آیکون ها در ایلوستریتور طراحی و ساخته می شود.
طراحان گرافیکی برای انجام پروژه های خود از ابزار های حرفه ای مثل فتوشاپ و ایلوستریتور استفاده می کنند و به دلایل زیادی فتوشاپ در بین کاربران زیاد تر شناخته شده است و بسیاری از کاربران از ایلوستریتور و کاربرد هاش بی خبر اند.
ایلوستریتور از فتوشاپ تا حد زیادی پیچیده تر هست و از ایلوستریتور در طراحی های حرفه ای توسط طراحان حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی از مزیت های جذاب ایلوستریتور داشتن ابزار ترسیم هست که سرعت ما را خیلی بالا می برد و می توانیم هر چقدر بخواهیم تغییر اعمال کنیم بدون این که افت کیفیت داشته باشیم.
پیشنهاد می شود، مقاله اینفوگرافیک چیست؟ را مطالعه کنید.
تاریخچه ایلوستریتور
ایلوستریتور در تاریخ 1987 توسط شرکت ادبی سیستم طراحی و ساخته شده است و در اولین نسخه همچین قابلیت های پیچیده ای نداشت و لی در آن زمان یک پیشرفت بزرگی در زمینه گرافیک به وجود آورد و در فواصل مشخصی بروز رسانی شده است و در حال حاظر بخشی از Adobe creative clouds میباشد
اولین نسخه ادوبی ایلوستریتور در سال 1987 منتشر شد و فقط برای مکینتاش طراحی و بهینه شده بود.
در دومین نسخه خود که در سال 1989 ارایه شد ادوبی ایلوستریتور از سیستم عامل ویندوز هم پشتیبانی می کرد.
و در نسخه های بعدی قابلیت های گوناگونی از جمله پشتیبانی از فرمت های گوناگون،پشتیبانی از فونت و پشتیبانی از طراحی 3 بعدی بود.
ویژگی های که ایلوستریتور رو جذاب می کند
1-استفاده از طرح های رنگی گرادیانت و گزنیه های رنگی پیشرفته
2- قابلیت پشتیبانی از فونت ها
3- امکان طراحی لایه، شما می توانید هر کدوم از لایه ها رو که خواستید روی اون لایه تغییرات خود را اعمال کنید.
4- کتابخانه ابری که می می تواند پروژه های خود را (رنگ ها و قلم ها) را ذخیره کنید و در پروژه های دیگر خود استفاده کنید.
5- امکان طراحی با قلم، مداد و خودکار دیجیتال
6- تبدیل عکس به وکتور
کاربرد های که ایلوستریتور رو از رقیب هاش جلو میندازه:
طراحی جلد کتاب
بیشتر نویسنده گان و ناشران برای طراحی جلد کتاب خود از ایلوستریتور استفاده می کنند چون برای پیاده سازی ایده ناشر هیچ کدوم از نرم افزار زیاد به درد نمی خورد.
طراحی وب
برای طراحی وب به کمک وردپرس، ایلوستریتور کمک می کند که طراح با استفاده از ایلوستریتور بتواند با ایده های خود یک صفحه از سایت رو کاملا اختصاصی توسعه پیدا بدهد.
طراحی لوگو
طراحی لوگو یکی از پردرآمد ترین حوزه های گرافیک هست و برای طراحی لوگو خیلی نرم افزار وجود دارد ولی بهترین نرم افزار برای طراحی لوگو نرم افزار ایلوستریتور هست (لوگو چیست؟) و شما می توانید با یه مدت انجام دادن طراحی لوگو با ایلوستریتور برای شرکت های بزرگ می توانید درآمد خوبی به دست آورید ولی این رو هم باید گفت که برای طراحی لوگو فقط ایلوستریتور لازم نیست برکه مهارت های دیگری چون فتوشاپ هم نیاز هست.
طراحی رابط کاربری اپلیکیشن موبایل
طراحان موبایل نیز دوست دار ایلوستریتور هستند، زیرا می توانند طرح های گرافیکی خود را در این برنامه طراحی کنند.
طراحی بنر تبلیغاتی
شرکت های بزرگ بیلبورد های طراحی می کنند، که باید چشم مخاطب رو جذب کنه و برای این کار به دنبال کسی می گردند که به ایلوستریتور مسلط باشند.
طراحی آیکون
آیکون ها کاربرد های خیلی متنوعی دارند و از ویدیو، سایت تا آیکون یک نرم افزار، نرم افزار ایلوستریتور این قابلیت رو به شما می دهد که شما آیکون هایی طراحی کنید و به درآمد برسید.
نقاشی دیجیتال
کسانی که در صنعت چاپ مشغول طراحی بنر تبلیفاتی بیلبورد و کاور های موسیقی هستند با یک موس و قلم نوری ساده آنها را می توانند در ایلوستریتور طراحی کنند.
همکاری موشن گرافیک
کسانی که در زمینه موشن گرافیک فعالیت می کنند تخصص اصلی شان متحرک سازی عکس است و در طراحی کاراکتر، صحنه و لباس، موشن گرافیک خود می لنگند و شما می توانید در زمینه طراحی لباس،کاراکتر و … باهاشون همکاری کنید.
ما مقاله در مورد موشن گرافیک داریم، که در صورت دوست داشتن می توانید برای اطلاعات بیشتر مقاله موشن گرافیک جیست؟ را مطالعه کنید.
طراحی فونت
وقتی با کلمه طراحی فونت رو به رو می شوید به ذهنتون فکری میاد که آیا با طراحی فونت هم میشه کسب و درآمد کرد اونم تو ایران، بله می توان خیلی هم حرفه ای کسب و درآمد کرد شما فقط کافیه توی گوگل سرچ کنید خرید فونت و چندین سایت در مورد فروش فونت ببینید و معروف ترین آنها ایران فونت هست، بسیاری از برند های بزرگ مانند ( دیوار، بازار، دیجیکالا) برای خود فونت هایی می خرند یا بعضی از برند ها مانند علی بابا فونت اختصاصی خود را دارند پس شما هم می توانید با طراحی فونت کسب و درآمد کنید.
طراحی قالب پست
در جهان امروزی همه به طرف کسب و کار های اینترنتی رفته اند و درآمدشان وابسته به شبکه های مجازی است، اگر قالب خوب و کاربر پسندی نداشته باشند ضرر زیادی متحمل می شود و برای جلوگیری از این ضرر یک گرافیست، که هم بر فتوشاپ مسلط باشد و هم به ایلوستریتور مسلط باشد رو استخدام می کنند.
شما می توایند با یکی از این مهارت های بالایی به درآمد برسید و اگر دو تا از این مهارت ها رو یکجا داشته باشد احتمال انتخابش توسط کارفرما زیاد تر می شود.
bitmap چیست؟
تصاویر بیت مپ تصاویری هستند که از مربع های رنگی کوچکی تشکیل شده است که به این مربع ها پیکسل گفته میشود و این پیکسل کنار هم قرار میگیرد و یک عکس را به وجود می آورد.
عکس هایی که روزانه باهاشون کار داریم و یا با دوربین گوشی یا عکاسی گرفته می شود را بیت مپ می گویند و در صورت بزرگ کردن عکس پیکسل ها پراکنده می شود و کارت گرافیک کامپیوتر شما مجبور خواهد شد که پیکسل های جدیدی بسازد تا نقاط خالی را پر کند در نتیجه کیفیت عکس پایین میاد.
چرا یاد گیری این نرم افزار ما را از رقیب های خود یک قدم جلو میندازه؟
چون در ایلوستریتور تصویر خود را به هر فرمتی که خواستید می توانید تبدیل کنید و در جاهای مختلف استفاده کنید
با استفاده از این نرم افزار در زمان خود صرفه جویی می کنید
و اگر یک طراح هستید باعث پیشرفت و رشد شما و کسب و کارتان می شود
اگر دوست دارید، یک کسب و کاری داشته باشید که از خانه مدیریت کنید، ولی ایده و اطلاعات دقیقی ندارید، می توانید مقاله کسب و درآمد از منزل با برترین روش های 2023 را مطالعه کنید.
از ایلوستریتور در کل کشور های جهان استفاده می شود و این مهارت خوبی برای مهاجرت کردن می تواند باشد.
ایلوسترتیور Creative cloud چیست؟
با استفاده از این ورژن شما می توانید تمام فایل های خود را بین دیگر نرم افزار های ادبی سیستم جابه جا کنید و هر تغییری که خواستید روش اعمال کنید مثل(پریمیر،افترافکت،فتوشاپ و…)
این قابلیت در سال 2013 معرفی شد و با معرفی این قابلیت دیگه نسخه های نرم افزار های ادوبی فروخته نمی شد بلکه باید ماهانه یا سالانه اجاره می کردید تا بتوانید ازش استفاده کنید و ادوبی سیستم به شما 20 گیگ حافظه ابری می دهد که می توانید پروژه های خود را ذخیره کنید.
ایلوستریتور CC چیست؟
Creative cloud این نسخه از ایلوستریتور در سال 2013 معرفی شد شما با این قابلیت می توانید پروژه خود را در فضای ابری ادوبی ذخیره کنید.
و در این ورژن قابلیت لمس صفحه نمایش برای سفارشی سازی یا طراحی فایل های گرافیکی اضافه کرد.
چه کسانی برای جلو افتادن از رقیب از این نرم افزار استفاده می کنند؟
نرم افزار حرفه ای ایلوستریتور بیش ترین کارایی را بین طراحان گرافیکی دارد و در کنار طراحان گرافیکی، موشن گرافیست ها، طراحان مد،طراحان لوگو و وبمسران محبوبیت زیادی دارد و از این نرم افزار هم زیاد استفاده می کنند.
آیا برای من گرافیست، کار هست یا نه؟
الان شما با مطالعه این مقاله کاربرد های بی شمار نرم افزار ایلوستریتور رو فهمیدید و متوجه شدید که این نرم افزار چقدر گسترده و پیچیده است و هر شرکتی برای بهتر نشون دادن و معرفی کردن محصول خود نیاز به گرافیستی داره که ایلوستریتور هم بلد باشد.
ولی علاوه بر کار بی شمار زیاد در ایران شما می توانید از سایت های کاریابی خارجی استفاده کنید و پروژه های خارج از کشور را دریافت کنید.
و شما می تونید با این مهارت پردرآمد حتی مهارجرات کنید و به گفته سایت های خارجی یک متخصص ایلوستریتور می تواند سالانه بالای 50 هزار دلار درآمد داشته باشد.
یکی دیگر از نرم افزار های که به درد گرافیست ها می خورد، ایندیزاین می باشد، که ما در مقاله ایلوستریتور و ایندیزاین؟ را برسی کرده ایم، که می توانید مشاهده کنید.
قیمت اورجینال این نرم افزار حرفه ای چند دلار هست؟
قیمت این نرم افزار 19 دلار است که توسط شرکت ادوبی سیستم ارایه می شود اما خبر خوب این است که بخاطر این که قانون کپی رایت نرم افزار زیادی اجرا نمی شود، این نرم افزار را می توانید مثل آب خوردن به راحتی دانلود کرده و استفاده کنید.
در این بخش می خوایم فواید و معایب ایلوستریتور رو به شما بگوییم.
فواید
توانایی ترکیب با سایر محصولات ادوبی سیستم
امکان ایجاد تصویر گرافیکی برای چاپ
وضوح بی نهایت برای گرافیک
معایب
نیاز به سیستم پرقدرت و عالی
مسیر یادگیری پیچیده
دشوار برای افرادی که می خواهند به این برنامه خبره بشوند
فرمت های که میتوان تو ایلوستریتور میتوان باهاش کارکرد؟
SVG
EPS
PNG
Photoshop
FLAS
JPGE
GIFE و …
فرمت های که ادوبی به عنوان ورودی استفاده میکند.
Adobe Illustrator
Adobe
Adobe Illustrator
Coreldraw
JPEG
PNG
GIF
PIXAR
Photoshop
Pcx و …
سخن آخر
شما می توانید به کمک نرم افزار حرفه ای ایلوستریتور و فتوشاپ بتوانید کسب و درآمد کنید حتی دلاری، و شما حتی با استفاده از ایلوستریتور در کنار دیگر نرم افزار ها هم می توانید کسب و درآمد داشته باشید
مقاله پیشنهادی: فتوشاپ یا ایلوستریتور؟ کدام برای یادگیری ما بهتر است؟
این محتوا آپدیت خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید