html یا وردپرس؟ نبرد سخت وردپرس و html
html یا وردپرس؟ نبرد سخت وردپرس و html
برای طراحی سایت وردپرس بهتره html؟ شاید این سوالی هست که ذهن خیلی از ما هایی که می خوایم یک سایت داشته باشیم رو درگیر خود کرده است امروز می خوایم به کلی برای این سوال پاسخ بدیم که برای طراحی سایت کدام بهتر است و قابلیت های هر دو را به شما بگوییم و خود شما هم تصمیم بگیرید که کدام خوب است.
برای این که طراحی سایت انجام بدیم کلا دو راه وجود دارد: اولی طراحی سایت با کدنویسی هست که هزینه و زمان زیادی نسبتا نیاز دارد ولی سایت شما اختصاصی و خیلی حرفه ای تر در طراحی می شود، دومی هم سیستم های مدیریت محتوا هستند که معروف ترین آنها وردپرس و جوملا هست و برای کار با این سیستم های مدیریت نیازی به برنامه نویسی، زمان زیاد و هزینه های خیلی سنگین نیست.
برای ادامه این مطلب مفید حتما با ما لندگراف همراه باشید.
طراحی سایت یکی از روش های کسب و درآمد ا از منزل می باشد، که اگر دو مورد طراحی سایت اطلاعات زیادی ندارید، می توانید مقاله کسب و درآمد از منزل با برترین روش های 2023 را مطالعه کنید.
وردرپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا هست که به شما این اختیار را می دهد که بدون یک خط کد نویسی سایت خود را با قابلیت های فراوانی بالا بیاورید و سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملا رایگان است.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز هست که شما به راحتی می توانید سایت خود را بدون محدودیت شخصی سازی کنید و شما می توانید سایت خود را خیلی گسترده تر کنید.
بعد از اینکه سیستم مدیریت محتوا ها معرفی شدند وردپرس در بین سیستم های مدیریت محتوا جایگاه خواصی نداشت و فقط برای بخش بلاگ مورد استفاده قرار گرفته می شود ولی با گذشت زمان و با آپدیت های زیاد و پیشرفت ها ، الان محبوب ترین و معروف ترین سیستم مدیریت محتوای جهان است که بیش از 30 درصد سایت های جهان یا به اصطلاحی بیش از 80 میلیون از سایت های جهان از وردپرس استفاده می کنند و با وردپرس طراحی شده اند.
شما با افزودن و نصب کردن پلاگین هایی می توانید سایت خود را خیلی گسترده تر کنید و شخصی سازی کنید، وردپرس از سه بخش مختلف ساخته می شود، از دامنه، هاست، قالب و افزونه ها تشکیل می شود. دو مورد اول که دامنه و هاست هستند در تمامی سایت ها نیاز است چه سیستم مدیریت محتوای وردپرس چه html ولی دو مورد بعدی مطعلق به سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستند.
وردپرس دارای هزاران قالب و افزونه هست که با نصب آنها می توانید قابلیت های زیادی را به سایت شما اضافه می کند.
اگر می خواهید در مورد وردپرس اطلاعات بیشتری داشته باشید می توانید مقاله وردپرس چیست؟ را مطالعه کنید.
مزایای استفاده از وردپرس
1- قالب
شما با نصب قالب به سایت خود ی; تم خواصی به سایت خود می دهید که قابلیت شخصی سازی بعضی از آنها وجود دارد و برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس قالب های خیلی زیادی وجود دارد که بخشی از آنها پولی و بخش دیگری از آنها رایگان هستند، ولی ما به شما قالب های رایگان را پیشنهاد نمی کنیم جون هم می تواند در داخل قالب های رایگان کد مخربی وجود داشته باشد که به سایت شما صدمه می زند و هم کد های قالب های رایگان زیادی برای گوگل بهینه نشده است و قابلیت شخصی سازی زیادی ندارند، در صورت طراحی یک سایت حرفه ای همیشه از قالب های پولی حرفه ای استفاده کنید
2- افزونه
شما با نصب هر یک از افزونه ها یک قابلیت جدیدی رو برای سایت خود اضافه می کنید که باعث پیشرفت سایت و حرفه ای تر شدن سایت شما می شوده، مثلا برای سایت های فروشگاهی افزونه ای به نام ووکامرس نیاز هست که شما با نصب این افزونه از کنترل پنل (پیشخوان) وردپرس می توانید سایت خود را فروشگاهی کنید و محصولات خود را قرار داده و بفروش برسانید.
و این نکته را هم در نظر داشته باشید برای فروشگاهی کردن سایت با ووکامرس، اول باید قالب شما از سایت فروشگاهی پشتیبانی کند.
3- صرفه جویی در زمان
شما با اسفاده از وردپرس می توانید در زمان خود صرفه جویی کنید، و از html پیشی بگیرید و یک سایت خیلی حرفه ای داشته باشید.
4- صرفه جویی در هزینه
و همچین در مورد هزینه هم شما با استفاده از وردپرس می توانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید و با مبلغی کم یک سایت بسیار حرفه ای داشته باشید.
5- بروز رسانی آسان
یکی از موضوع های مهم بروز رسانی شدن هست که سایت باید به صورت مداوم از طرف مدیر یا صاحب سایت بروز رسانی شود، و این بروز رسانی ها باعث می شود که سایت ما در موتور های جست و جوی گوگل بهتر دیده شود و رتبه بگیرد و امنیت سایت همیشه در حال افزایش باشد.
شما می توانید به پیشخوان وردپرس سایت خود وارد شوید و بدون پرداخت کوچک ترین هزینه ای صفحات جدیدی بسازید و به نتایج گوگل وارد کنید و صفحه ای که ساختید رو بدون محدودیت شخصی سازی کنید.
6- بهبود و مدیریت سئو
شما می توانید با استفاده از سایت وردپرس سئو سایت خود را بهبود ببخشید و مدیریت کنید و این کار در وردپرس به لطف افزونه های سئویی وردپرس آسان تر از Html هست و شما می توانید به بهبود سئوی سایت خود در نتایج گوگل رتبه های بهتری بگیرید و در نتایج گوگل بدرخشید.
وردپرس همیشه در حال آپدیت هست که باعث می شود به سایت شما قابلیت های زیادی هر روز افزوده شود.
معایب وردپرس
وردپرس با این که محبوبیت زیادی بین کاربران خود دارد و مزیت های زیادی دارد مثل دیگر برنامه ها هم معایبی دارد که باید گفته شود تا کاربر راحت تر تصمیم خود را بگیرد.
سیستم مدیریت محتوای وردپرس معایب خیلی زیادی ندارد و معایب خیلی کمی دارد که یکی از آنها مربوط به نگه داری از وردپرس می شود.
شما برای استفاده بهتر از وردپرس قالب های حرفه ای و همچین از افزونه های حرفه ای استفاده می کنید و برای این که قابلیت های جدیدی به این افزونه ها و قالب افزوده می شود و بهینه تر می شود همه در حال آپدیت هست که شما هم باید روزانه آپدیت کنید تا سایت شما با مشکل موجه نشود و برکه قوی تر هم شود و همیشه افزونه ها و قالب باید بروز باشد و اگر برای این کار وقت ندارید می توانید برون سپاری کنید.
و بحث بعدی استفاده از افزونه هایی هست که شما بدون اطلاع یک افزونه و یا قالب رایگانی رو استفاده می کنید و در داخل آن افزونه ها و قالب ها کد مخربی به احتمال خیلی بالا استفاده شده است که باعث به هم زدن امنیت سایت شما می شود.
این کد های مخرب حتی می تواند در بعضی از نسخه های پولی هم باشد و به همین دلیل از منبع معتبری همیشه خرید کرده و استفاده کنید.
سرعت سایت در وردپرس
یکی از معایب وردپرس در برابر html سرعت پایین نسبت به Html هست، وردپرس به زبان php نوشته شده هست و هر دو در یک پایگاه ذخیره شده اند و در زمان های مورد نیاز برای کاربر نمایش می دهد، و برای این کار به یک پایگاه داده بزرگتری نیازمند هست و هر باری که یک بازدید کننده از سایت شما بازدید می کند سرور سایت وردپرس مجبور است کد هایhtml را بازیابی کند و طلاعات صحیح را به کاربر نشان دهد که می تواند افزایش زمان بار گذاری و تاخیر در لود شدن سایت شود.
ولی این هم به این معنا نیست که نمی توان کاری کرد، راه حل های هم برای این کار وجود دارد که شما با انجام این کار ها می توانید سرعت لود سایت خود را افزایش دهید، برای مثال می توانید بر روی سئو تکنیکال سایت خود کار کنید و عکس های خود را فشرده سازی کنید با این کار ها شما می توانید سرعت لود سایت خود را افزایش دهید.
html چیست؟
html یک زبان نشانه گذاری است، که به همراه css و جاوا اسکریپ یک سایت رو می توانید از صفر طراحی کرده و تشکیل دهید که ساختار اساسی سایت رو با Html میسازند و با جاوا اسکریپ و css سایت رو بهبود می بخشند.
از نظر کارشناسان Html یک زبان رسمی برنامه نویسی نیست و فقط برای ساخت صفحات سایت استفاده می شود.
اما جاوا اسکریپ یک زبان برنامه نویسی هست که برپایه منطق کار می کند.
و با وردپرس می تواند به کمک html یک سایت خیلی حرفه ای بسازید.
شما می توانید مقاله html چیست؟ را مطالعه کرده، و بر اطلاعات خود بی افزاید.
مزایا
1- Html نیازی به پشتیبان ندارید زیرا Html مثل وردپرس آپدیت های مداومی نمی دهد برکه شما هر وقت خواستید تغییری ایجاد کنید همون موقع آپدیت می کنید.
2- در وردپرس دسترسی به کدها و اصصلاح کد ها ساده هست ولی در Html ساده تر هم هست که نشان گر انعطاف پذیری هست.
3- وبسایت های که با Html طراحی شده اند از منابع کم تری استفاده می کنند که این امر باعث می شود که این نوع سایت ها روی سرور ارزون تر و با منابع کمتری راه اندازی شود.
معایب
1-Html پیچیده تر از وردپرس هست و برای افراد مبتدی راحت نیست شما برای نوشتن یک محتوا باید Html را بلد باشید تا بتوانید محتوایی را برای سایت خود بنویسید، و برای تغییر تم سایت باید به css مسلط باشید تا بتوانید در تم سایت خود تغییراتی انجام دهید.
2- برای راه اندازی سایت Html باید به برنامه نویسی مسلط باشید اگر چنان چه به Html مسلط نیستید باید برای کوچک ترین تغییرات به سراغ یک برنامه نویس رفته و بابت یک تغییر کوچیک مبلغ بالایی را پرداخت کنید، که شما در وردپرس می توانید به راحتی کارهای خود را انجام دهید اگر نتوانستید به یک وردپرس کار هزینه ای بدین که برای شما انجام بده و این هزینه در برابر Html کار خیلی خیلی کم است.
پس فهمیدیم که سایت های Html نسبتا هزینه نگه داری شان بالا تر از وردپرس هست.
سرعت سایت Html
برای بارگذاری سایت های Html نیازی به php و نمایش داده نیست به این معنی است که اگر کد های Html بهینه شده باشد بهتر از سایت وردپرسی لود می شود. ولی این رو هم باید گفت که برای بالا بردن سرعت سایت خود می توانید کارهای انجام دهید.
هزینه ساخت سایت با Html
ابتدایی ترین هزینه سفارش طراحی سایت هست که شما باید با یک آژانس طراحی سایت همکاری کنید که هزینه های چند ده میلیونی یا حتی چند صد میلیونی دارد و استخدام یک فریلسنر مسلط به برنامه نویس شاید هزینه کمتری داشته باشد ولی زمان خیلی بیشتری نیاز دارد.
و بزرگ ترین هزینه سایت های Html نگه داری سایت هست که فوق العاده هزینه زیادی دارد که شما باید یک تیم بسیار حرفه ای داشته باشید تا سایت شما را کنترل کنند.
برای این که سایتی Html داشته باشید حتما باید به زبان Html مسلط باشید.
هزینه طراحی سایت با وردپرس
وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای سایت، به صورت رایگان ارایه می شود که دست شما در طراحی سایت را باز می گذارد.
به سیستم مدیریت محتوا در زبان انگلیسی، cms گفته می شود، که ما در مقاله جداگانه cmsرا توضیح داده ایم، که می توانید مقاله cms چیست؟ را مطالعه کنید.
تنها هزینه راه اندازی سایت هم در بالا گفتم که دامنه، هاست، قالب و افزونه هست که کاملا با نیاز شما قیمت ها متغیر هست.
برای مثال هزینه قالب شما میتواند از 100 هزار تومان تا 1 میلیون تومان باشد.
و همین طور قیمت های افزونه شما هم متغیر هست مثلا شما می توانید برای سایت خود از نسخه رایگان خود افزونه استفاده کنید یا از پولی.
و هزینه دامنه هم متغیر است که به انتخاب شما وابسته است که کدام دامنه رو انتخاب کنید،برای مثال دامنه ir 20 هزار تومان هست و دامنه co بالای یک میلیون هفتصد هزار تومان هست و تمام این دامنه ها 1 ساله هستند.
و در بحث هاست هم دست شما برای کاهش هزینه و یا افزایش هزینه باز هست چون افزونه از ماهی 100 هزار تومان به ماهی 1 میلیون تومن هم میرسد که مونده به این که سرور ها در داخل از کشور ها باشد یا بیرون از کشور ها باشد و حافظه ای که به شما می خواهید چقدر است برای مثال 5 گیگ یا مثل سایت ما 20 گیگ که سرور های ما در آلمان قرار گرفته است.
و از کدام ارایه دهنده هاست تهیه کنید.
پس این رو فهمیدیم که هزینه ساخت سایت وردپرسی خیلی کمتر از سایت کدنویسی است و باز این قیمت پایین رو هم می تونیم با خواسته های خود کنترل کنیم.
دامنه و هاست برای سایت که با کدنویسی طراحی شده است هم نیازه یا همان Html را هم شامل می شود.
سئو در وردپرس
شما در وردپرس به راحتی می توانید بعد از یادگیری مهارت پولساز سئو محتوای سایت خود، یا صفحه هات سایت خود را به راحتی سئو کنید فقط نیازه که شما به مهارت سئو مسلط باشید و شما برای سئوی محتوا، صفحه هات، ویدیو ها و حتی متن ها نیازی به یک خط کد نویسی هم ندارید.
شما با خرید و نصب افزونه های مثل رنک مث یا یواست سئو، سئوی محتوای خود را انجام دهید.
نکته: این افزونه ها محتوای شما را سئو نمی کنند برکه راه سئوی محتوا را به شما نشان می دهند، و شما برای سئو سایت و محتوای خود، تکنیک های سئویی را بلد باشید.
پیشنهاد می شود مقاله مقاله تولید محتوا چیست؟ را مطالعه کنید.
سئو در HTML
برای این که سایت Html خود را به نتایج گوگل بیاورید روش های زیادی هست که باید به آن روش ها مسلط باشید باید برای سئوی صفحات خود به زبان برنامه نویسی مسلط باشید زیرا برای هر عملی حتی برای سئو در Html باید کد نویسی انجام دهید که زمان شما را خیلی زیاد می گیرد.
و بر خلاف سیستم مدیریت محتوای وردپرس هیج افزونه یا پلاگینی برای کمک به شما در سئو و نشان دادن راه سئو نیست و حتی برای ایجاد برچسپ هم باید وقت صرف کنید و خودتان بسازید.
و سخت ترین بخش سئو، سئوی فنی هست که بسیار دشوار هست و خیلی هم وقت گیر هست برای مثال شما برای اضافه کردن منو ها و صفحه بندی به زمان زیاد و کد نویسی حرفه ای نیاز مندید، در حالی که وردپرس برای افزودن این ویژگی ها می توانید به راحتی از طریق پلاگین، افزونه و قالب می توانید اقدام فرماید.
ممنون از شما کاربران عزیز که تا انتهای این محتوا با ما همراه بودید.
محتوای وردپرس یا html آپدیت خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید