فریلنسر چیست؟ مزایا و معایب فریلنسری
امروز می خواهیم در مورد افرادی صحبت کنیم که به تعبیر «آنها خودشان هستند، خودشان هستند». به این لایه از نیروی کار، فریلنسر یا فریلنسر می گویند. فریلنسرها معمولا هر زمان که بخواهند کار می کنند که این خود یک مزیت محسوب می شود. با این حال، در فریلنسینگ یا فریلنسری، وضعیت همیشه گلگون نیست و مزایا و معیایب خودش را دارد، که در مقاله فریلنسر چیست؟ کاملا بهشون می پردازیم.
پیشنهاد می کنیم، مقاله ترانزیشن چیست؟ را مطالعه کنید.
ما می دانیم که بسیاری از شما با اصطلاح فریلنسینگ آشنا هستید و در حال حاضر می دانید در مورد چه چیزی صحبت می کنیم. با این وجود، هنوز عده ای هستند که با سیستم فریلنسرها آشنایی ندارند و حتی برخی از آنها نمی دانند که در این مقاله قرار است در مورد چه چیزی صحبت کنیم.
امروزه می خواهیم به صورت خلاصه با شما در مورد فریلنسر و فریلنسری صحبت کنیم، و تمام اطلاعات مورد نظر را به شما توضیح دهیم، پس تا انتهای مقاله فریلنسر چیست؟ حتما با لندگراف همراه باشد.
تاریخچه فریلنسر
بد نیست در ابتدا این حرف های تاریخی را داشته باشیم، که کلمه فریلنسری توسط شخصی به نام والتر اسکات بار ها در رمانی که به نام ایوانهو می نوشت استفاده کرد. این اصطلاح به جنگجویان کارگری قرون وسطایی اشاره دارد که هیچ وفاداری به خانواده های سلطنتی یا اشرافی نداشتند.
توماس ان. براون نیز قبلاً از این اصطلاح در کتاب زندگی و زمانه هیو میلر استفاده کرده بود. Bedhe Angreshi Lagthname I English Oxford (آزاد). اما امروزه واژه آزادی در زبان انگلیسی به صورت فعل، اسم، صفت و حتی قید به کار می رود.
اکنون که با تاریخچه این واژه ها آشنا شدیم، می توان نگاهی به تغییرات زبان و معنای فعلی این واژه ها انداخت.
فریلنسینگ چیست؟ کیست؟
لغت فریلنسری در برخی فرهنگ ها به معنی رسمی آزادی می باشد، یعنی به فردی فریلنسر گفته می شود، که برای خودش کار کند، و مدت طولانی مدتی را به یک شرکت یا گروهی تعهد نداشته باشد.
عده ای از فریلنسر ها توسط موسسه های خود و شرکت ها برای همکاری به دیگران معرفی می شوند، اما برخی دیگر کاملاً مستقل هستند و از طریق انجمن ها و وب سایت های خود درگیر فعالیت های معتبری هستند. بنابراین، نحوه کار فریلنسرها بستگی به شرایط دارد. به عنوان مثال، برخی از متقاضیان قراردادی و رسمی هستند. در حالی که دیگران به صورت رایگان کار می کنند و امیدوارند که شهرت کسب کنند.
حقوق فریلنسر چگونه پرداخت می شود؟
حقوق و دستمزد فریلنسرها نیز بسته به مهارت، تجربه و سابقه کار به روش های مختلفی پرداخت می شوند. به عنوان مثال مقداری مقدار مورد نظر به صورت روزانه، ساعتی یا پس از اتمام پروژه نمایش داده می شود. آنها همچنین هزینه کل را تخمین می زنند و مبلغ را به عنوان پیش فروش از مشتری می گیرند. برای پروژه های مهم و پیچیده تر نیز قراردادهایی تنظیم می شود که حقوق فریلنسر پس از اتمام هر مرحله و با توجه به کیفیت کار تغییر می کند.
اصطلاح فریلنسری بیشتر در زمینه های ادبی و علمی به کار می رود و به گفته برخی از صاحب نظران این واژه مربوط به دانش و فرهنگ است. نویسندگی، معماری، هنر، موسیقی، برنامه نویسی کامپیوتری، طراحی وب، ترجمه، عکاسی، بازاریابی، تولید فیلم و محتوا که همگی جزو رشته های فریلنسری محسوب می شوند که در این میان نویسندگی، تبلیغات، طراحی و ترجمه طرفداران بیشتری دارد. تقدیم به خودم.
فریلنسر و مشتقات آن در زمینه هنر و نویسندگی به افرادی گفته می شود که برای چاپ و توزیع آثار خلق شده خود به یک یا چند ناشر نیاز دارند. این افراد عمدتاً برای دریافت نقدی، حق انتشار آثار خود را در یک بازار برای مدت محدود ایجاد می کنند.
ممکن است فکر کنید که فریلنسر همان مقیاس کننده است اما تفاوت های زیادی وجود دارد. برخلاف فریلنسر، پیمانکار قبلاً تحت کنترل ناشر یا سازمان بوده و پس از اتمام همکاری، مجوز دیگری برای ایجاد یا پخش افکت ندارد و در صورت انحراف، مطابق با وی رفتار خواهد شد. قانون
مزایا و معایب فریلنسری چیست؟
سوالی که احتمالا برای شما پیش خواهد آمد این است که آیا فریلنسینگ درآمدزایی دارد؟ اگر بتوانید خود را به درستی بازاریابی کنید و برند بسازید، می توانید از فریلنسینگ ایده سودآوری بگیرید. در ادامه در مورد مزایا و معایب فریلنسر بودن صحبت خواهیم کرد تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید.
مزایای فریلنسری:
فریلنسر بودن شامل آزادی کار در خانه یا فضاهای دیگری است که ناآشنا هستند و نیازی به حضور در مکانی مانند شغل ندارند و میتوانید در هر جایی از جمله کافه، فضای کار مشترک و هر مکان دیگری کار کنید. جایی که می توانید تمرکز کنید
با انجام کارهای فریلنسری می توانید کارهای خود را با مهربانی انجام دهید و نیازی به مراقبت از دیگران نخواهید داشت، بلکه می توانید هر زمان که بخواهید به دیدن دوستان خود بروید.
وقتی به عنوان فریلنسر کار می کنید، درگیر کارهای اداری و قوانین و مقررات هستید و در واقع رئیس شرکت هستید.
درآمد فریلنسر بسیار بیشتر از ارتقای یک کارمند است و هر چه تخصص شما بیشتر باشد میزان درآمد شما تا حد زیادی افزایش می یابد.
معایب فریلنسری:
عدم اطمینان در مورد درآمد آینده یکی از بزرگترین معایب فریلنسینگ است. این امکان وجود دارد که امروز یکی از کارفرمایان تمایلی به همکاری با شما نداشته باشد. یا نمی خواهد قراردادش را تمدید کند!
بی ثباتی شغلی و ادغام کار با زندگی شخصی است. درست است که زمان در اختیار شماست اما گاهی اوقات کار و زندگی با یکدیگر ادغام می شوند و نمی توانید زمان کار خود را کنترل کنید.
عدم برخورداری از مزایایی مانند بیمه، بازنشستگی و بعضاً نرخ کمتر نسبت به حقوق افراد بیکار.
مشاغل فریلنسری هم نیز مشمول بیمه بیکاری نمی شوند.
مشاغل فریلنسری
کار آزاد تقریباً شامل هر نوع خدماتی است که می تواند به طور مستقل ارائه شود. برخی از مشاغل رایج عبارتند از:
نوشتن و تولید محتوا
ویراستاری
ترجمه
آموزش آنلاین
طراحی گرافیکی
طراحی سایت
برنامه نویسی
تولید محتوای ویدیویی یا وبلاگی
فیلمبرداری
و بسیاری از مشاغل دیگر که پتانسیل انجام کار آزاد را دارند.
شرایط مورد نیاز برای فریلنسری شدن چیه؟
برای تبدیل شدن به یک فریلنسر، باید مهارت هایی داشته باشید که بتوانید به مشتریان بالقوه ارائه دهید. اکثر افراد از تجربیات و مهارت های خود استفاده می کنند و با استفاده از استعدادهایی که دارند خدمات ارائه می دهند. جدای از این موارد، مواردی که برای شروع کار آزاد نیاز دارید عبارتند از:
باید خدمات ارائه شده در آن را برنامه ریزی کنید، چشم انداز بازار و استراتژی های بازاریابی را بررسی و مشخص کنید.
برای اینکه بتوانید به عنوان یک فریلنسر موفق باشید، باید یک وب سایت داشته باشید. وب سایتی که در مورد شما و خدمات شما صحبت می کند. همچنین مجموعه ای از آثار خود را نشان دهید. همانطور که می دانید داشتن یک وب سایت ضروری است، خرید دامنه و هاست مناسب است که باید از یک شرکت معتبر خریداری شود.
داشتن ارتباط با دیگران و شبکه سازی کلید کار آزاد است. در حالی که همه رسانه های اجتماعی می توانند منابع خوبی برای شبکه سازی در مسیر تبدیل شدن به یک فریلنسر باشند.
یک شماره تلفن همراه اختصاصی که مشتریان بالقوه می توانند با شما تماس بگیرند.
کامپیوتر یا لپ تاپ یا هر وسیله دیگری که در کار خود به آن نیاز دارید.
دسترسی به منابع آموزشی برای به روز ماندن در کار و متمایز شدن از سایر رقبا بسیار مهم است.
سخن نهایی لندگراف
در پایان باید گفت که فریلنسینگ هم جنبه مثبت و هم جنبه منفی دارد. متاسفانه پذیرش ریسک و ریسک پذیری از آنجایی که جدایی ناپذیر و اجتناب ناپذیر هستند در این حرفه حساب می شود و باید دست و پای خود را با آنها نرم کنید.
ترس از شکست و بی ثباتی مالی چیزی است که باید در آینده برای آن هزینه کنیم. با وجود همه اینها، فریلنسینگ یک موقعیت منحصر به فرد برای رسیدن به موفقیت و شناخته شدن خود به دنیای اطرافتان است! باید ببینید آیا روحیه شما آن موقعیت را ایجاد می کند یا نه، اگر روحیه ماجراجویی و ریسک پذیری دارید، فریلنسینگ یا آزادکاری می تواند گزینه خوبی برای شما باشد.
اگر دقت کنیم در هر شغلی سختی هایی وجود دارد و اگر بخواهیم خوشبختی را در شغلی تعریف کنیم باید بگوییم: به کسی که خوشحال است می گویند مشکلی با مشکل ندارد.
محبوب ترین های لندگراف: آموزش بلاگری، آموزش یوتیوبری، آموزش ولاگری
دیدگاهتان را بنویسید