10 تا از بهترین نرم افزار های طراحی رابط کاربری UI
در بحث بهترین نرم افزار های طراحی رابط کاربری انتخاب نرم افزار طراحی رابط کاربری که می خواهید باهاش کار کنید، کاملاً به خود شما بستگی دارد. شما باید با بهترین این نرم افزارها آشنا شوید و مناسب ترین نرم افزار را برای طراحی وب سایت خود انتخاب کنید و شروع به طراحی UI وب سایت خود کنید. البته قبل از هر چیز به شما بگوییم که تمرکز این نرم افزارها تنها بر روی رابط کاربری (UI) نیست و علاوه بر این، طراحی تجربه کاربری (UX) نیز در این نرم افزار گنجانده شده است. با این حال، رابط کاربری و تجربه کاربری همیشه دست به دست هم می دهند. زیرا یک رابط کاربری است که در کنار یک سری موارد فنی دیگر، تجربه کاربری خوبی را برای کاربران ما فراهم می کند.
همان گونه که در آموزش فتوشاپ هم اشاره ای کرده ایم قبلا کاربران برای طراحی رابط کاربری از فتوشاپ استفاده می کردند و طراحان وب سایت همیشه با این چالش مواجه هستند که رابط کاربری سایت چگونه باید باشد تا کاربر بتواند به خوبی با آن ارتباط برقرار کند و هدف اصلی سایت را فراموش نکند و درگیر رابط کاربری شود. در هر صورت برای آشنایی با این موارد شاید بهتر باشد مقالات دیگری را در سایت ما مشاهده کنید و در اینجا می خواهیم به «10 تا از بهترین نرم افزار های طراحی رابط کاربری UI» اشاره ای کنیم، و هر کدام را به شما معرفی کنیم. در عین حال به یاد داشته باشید که اکثر این نرم افزارهای طراحی رابط کاربری پولی هستند و شما باید آنها را بخرید زیرا امکانات زیادی در اختیار شما قرار می دهند.
رابط کاربری ui چیست؟
به طور کلی UI یا طراحی رابط کاربری مکانی است که ارتباط بین انسان و سایت را برقرار می کند. جالب است بدانید که این موضوع تنها مربوط به دنیای دیجیتال نیست، بلکه در دوران باستان نیز وجود داشته است. امروزه با گسترش رایانه ها، موضوع طراحی کاربران بسیار بیشتر از گذشته مورد توجه قرار گرفته است. زیرا در این دوران افرادی که اطلاعات زیادی از کامپیوتر نداشتند مجبور بودند از کامپیوتر استفاده کنند و با ماشین ها ارتباط برقرار کنند. بنابراین، طراحان با استفاده از خلاقیت خود به دنبال راهی برای ساده سازی این ارتباط هستند و اینگونه بود که طراحی رابط کاربری در حوزه دیجیتال پدیدار شد.
طراح رابط کاربری باید به این فکر کند که المان های لازم در کجا قرار گیرد؟ چه فرم هایی لازم است؟ دکمه ارسال فرم باید کجا باشد؟ چه خطاها و بسیاری موارد دیگر که طراحی هر یک از این قسمت ها نیاز به خلاقیت و استفاده از ابزار مربوطه داشت.
به شما پیشنهاد می شود، مقاله رابط کاربری چیست؟ را مطالعه کنید.
اسکچ
این یک نرم افزار طراحی رابط کاربری ویرایشگر برداری است که برای طراحی، کادربندی، نمونه سازی اولیه و طراحی عناصر استفاده می شود. در واقع شما می توانید با این نرم افزار هر کاری را که بخواهید برای طراحی وب سایت انجام دهید (از این به بعد منظور ما از طراحی وب سایت فقط ظاهر آن است). Sketch یک پلت فرم طراحی UI/UX است که یک ابزار عالی برای طراحان مبتدی و حرفه ای است. البته این را هم بدانید که Sketch فقط با macOS سازگار است و نمی توانید از آن به درستی در ویندوز استفاده کنید.
پیشنهاد لندگراف برای شما: اسکج چیست؟
فیگما
فیگما یکی از بهترین نرم افزارهایی است که طراحی سریع و نمونه سازی عالی را ارائه می دهد. شبیه به Adobe XD و Sketch، Figma یک ویرایشگر گرافیک برداری است که شامل چندین ویژگی برای طراحی رابط کاربری است.
ویژگی های اصلی:
– ابزار قلمی که می تواند آزادانه وکتور خود را طراحی کند
– لایه بندی خودکار برای طراحی راحت پاسخگو
– یک سبک مناسب برای تمام پروژه های UI
– یک کتابخانه قابل استفاده که بسیاری از توابع را در قالب ក្រងង្រេ ارائه می کند.
– کدهای CSS، IOS و اندروید برای راحتی توسعه دهندگان سایت
– پلاگین برای بهبود کار طراحی
– توانایی نمونه سازی عالی
– طراحی فرآیند و عملکرد عالی
هزینه:
Figma یک پلن رایگان جالب دارد که می تواند 3 فایل figma ایجاد کند، اما اگر می خواهید از امکانات بیشتری استفاده کنید، می توانید با هزینه 12 دلار از پلن پیشرفته استفاده کنید.
پیشنهاد ما برای مطالعه شما: فیگما چیست؟
ادوبی ایکس دی
Adobe XD یکی از کاربردی ترین نرم افزارهای طراحی رابط کاربری برای طراحی وب سایت می باشد. Adobe XD سریع و قدرتمند است و می تواند تقریباً هر کار مرتبط با طراحی را انجام دهد. این نرم افزار دارای تمام انیمیشن ها و نمونه های اولیه جذابی است که می توانید بسازید و با طراحی اصلی در تضاد نیست و این نرم افزار را شرکت معتبر Adobe به یکی از بهترین ابزارهای طراحی رابط کاربری تبدیل کرده است. . برخلاف Sketch، این نرم افزار هم در ویندوز و هم در مک قابل استفاده است.
برای افزایش اطلاعات خود حتما می توانید از مقاله ادوبی ایکس دی چیست دیدن فرمایید.
نرم افزار Zeplin
Zeplin مجموعه ابزاری است که در واقع می تواند طرح مورد نظر را پیاده سازی کند. Zeplin مجموعه ای از ابزارهای طراحی است که به طراحان رابط کاربری کمک می کند تا به راحتی ایده ها را پیاده سازی کنند و برنامه نویسان به راحتی طرح های خود را کدنویسی کنند.
نرم افزار Zeppelin و پلاگین های ادغام شده با Adobe XD، Figma، و Sketch به ایجاد یک رابط کاربری خوب کمک می کند، Zeppelin همچنین بررسی های طراحی هوشمند را انجام می دهد.
نرم افزار استودیو اوریگامی
استودیوی اوریگامی در میان ابزارهای طراحی رابط کاربری کمی متفاوت است. جریان از این قرار است، که طراحان نرم افزار فیس بوک بخاطر این که شبکه اجتماعی بزرگی می باشد، و تنوع زیادی در صفحات دارد، و این سیستمی برای مشارکت در طراحی نیاز دارند، اما هیچ یک از ابزارهای موجود در آن زمان نمی توانست پاسخگوی نیاز آنها باشد. بنابراین آنها به تنهایی شروع به کار کردند و استودیو Origami را ایجاد کردند.
با استفاده از لایهها، وصلهها و تعاملات، میتوانید به راحتی گردش کار را برای برنامههای موبایل یا وب ایجاد کنید.
نرم افزار Player X
Framer X یک برنامه مبتنی بر وب است که می تواند طراحی UI را از هر نقطه ای در هر رایانه ای انجام دهد و پروژه ها را بلافاصله بدون نصب ویرایش کند. پس از ثبت نام، یک پنل کاربری در اختیار شما قرار می گیرد که به شما امکان می دهد تا حداکثر 3 پروژه را به صورت رایگان اجرا کنید.
مابقی بسته از 14 دلار در ماه شروع می شود. البته این هزینه ها در مقایسه با نرم افزار قدرتمندتری که معرفی کردیم گران تلقی می شود.
نرم افزار Maul
Maul فقط یک نسخه وب دارد. ویژگی اصلی مارول سادگی و سازگاری با بسیاری از عناصر ضروری است، یکی از ویژگی های جالب مارول این است که می تواند آزمایش هایی را مستقیماً با کاربران انجام دهد. به عبارت دیگر پس از به اشتراک گذاری نتایج پروژه با کاربر مورد نظر، عملکرد و کارایی پروژه به صورت زنده مورد آزمایش قرار می گیرد.
نرم افزار Mockplus
مانند مارول، Mockup Plus نیز به گونه ای طراحی شده است که به راحتی با کمک طراحی های از پیش ساخته شده و طراحی آسان مورد استفاده قرار می گیرد. پسوند این برنامه کاربردی در Sketch قابل نصب است.
نرم افزار Axure
نرم افزار Axure ابزاری چند منظوره برای ایجاد و طراحی فریم های سیمی، نمونه سازی اولیه، نمودارهای نوع، نقشه های مشتری و مهمترین رابط های کاربری وب سایت ها و برنامه ها است.
این نرم افزار طراحی رابط کاربری با ابزارهای محبوب دیگر مانند Adobe XD و Sketch کاملا سازگار است. می توانید از فایل خروجی یکی از این دو نرم افزار استفاده کنید.
نرم افزار Aksher برای کار گروهی پروژه بهینه شده است. با اتصال به پلتفرمی مانند Slack می توانید مقدمات لازم را در پروژه آسانتر و سریعتر انجام دهید.
نرم افزار Invision Studio
Invision Studio یکی دیگر از نرم افزارهای با عملکردهای مختلف است که در طراحی UI استفاده می شود. طراحی رابط کاربری بدون نیاز به زبان های برنامه نویسی، تعامل آسان، تغییر دادن اندازه های هوشمندانه تصاویر و جابجای زود هنگام بین حالت دارک و روشن از ویژگی های مهم این ابزار می باشد.
کدام نرم افزار طراحی رابط کاربری بهتر است؟
تمام نرم افزار های که در مقاله بهترین نرم افزار های طراحی رابط کاربری معرفی شده است، می توانید در پروژه های طراحی رابط کاربری خود مورد استفاده قرار دهید، اما بحث های هست که باید در نظر گرفت، اولیش حجم پروژه ای شما می باشد، زمانی که قصد دارید چندین صفحه را به صورت گروهی طراحی کنید، باید نرم افزاری را انتخاب کنید که قابلیت کار گروهی را داشته باشد و بتواند تمامی نیازهای شما را از نظر نرم افزاری برطرف کند.
نکته دوم امکان هماهنگی با تیم های برنامه نویسی و توسعه است. معمولا توسعه دهندگان از نرم افزارهای محبوبی مانند فایل های Adobe XD یا Sketch Key Final استفاده می کنند، بنابراین طراحان رابط کاربری الزاماً (یا خوشبختانه!) باید از این نرم افزارها استفاده کنند.
توصیه نهایی ما Adobe XD، Sketch و Figma است.
سخن نهایی لندگراف
طراحی رابط کاربری یکی از بحث های مهم طراحی سایت است. یکی از چالش هایی که متخصصان این حوزه با آن مواجه هستند، بهترین ابزار طراحی UI است. به همین منظور در این مقاله سعی شده است بهترین نرم افزارهای موجود را ارائه دهیم. به غیر از Kahi Gai Baton، ابزارهای زیادی برای طراحی رابط کاربری وجود دارد که با بررسی ویژگی های هر یک از آنها می توانید بهترین را برای پروژه های خود انتخاب کنید. که شما حتما برای دانلود این نرم افزار های می توانید در موتور جستوجوی گوگل اسم نرم افزار مورد نظر خود را سرچ کنید.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. آیا ابزار طراحی رابط کاربری دیگری می شناسید؟ نظرات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید.
معروف ترین های لندگراف: آموزش یوتیوبری – آموزش بلاگری – آموزش ولاگری
دیدگاهتان را بنویسید