HTML چیست؟ قابلیت های html که دنیا را متحول کرد
HTMLچیست؟
سوال خیلی از افرادی که می خواهند به حوزه طراحی سایت با HTML وارد شوند، این است که زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال چیست؟
HTML مخفف Hyper Text Markup Language است که در زبان فارسی بهش ابر متن هم گفته می شود، و برکه یک زبان برنامه نویسی نیست و یک زبان نشان گذار می باشد، هر چیزی که در سایت ها می بینید، چه تصاویر، دکمه ها و حتی لینک ها هم با HTML طراحی و ساخته شده اند یعنی گفته می شود پایه ای اصلی سایت زبان نشان گذاری HTML می باشد، شما با یادگیری اصولی HTML می توانید به عرصه طراحی سایت با HTML ، بدون حد و مرز به پردازید.
و یکی دیگر از راه های طراحی سایت، سیستم های مدیریت محتوا ها هستند، که شما بدون نیاز به یک خط کد نویسی می توانید یک سایت را طراحی کنید، که یکی از معروف ترین و در اصل بهترین سیستم مدیریت محتوای جهان وردپرس می باشد، که اگر علاقه ای داشته باشید می توانید مقاله وردپرس چیست؟ را مطالعه کنید.
مخترع زبان نشانه گذاری HTML کیست؟
ایده خلق زبان نشانه گذاری HTML در سال 1989 به ذهن تیم برنرزلی رسید، که این امر باعث به وجود آمدن زبان نشانه گذاری HTML شد.
تاریخچه زبان نشانه گذاری HTML
ایده خلق زبان نشانه گذاری HTML مطعلق به آقای تیم برنرزلی می باشد که یکی از برترین فیزک دانان 3 دهه پیش بود، که در سال 1989 این زبان را طراحی کرد و برای استفاده از آن به همه پیشنهادی داده بود.
تیم برنزلی، یک ایده ای به ذهنش رسید، که می خواست تمام دانشمندان بتوانند بدون، نیاز به کار خواصی بتوانند نظرات خود را راجب آزمایش ها و تجربه های خود را در یک فضای به اسم وب سایت به اشتراک بگذارند که این یک ایده ای نابی بود، که امروزه منجر شده است حوزه وب سایت متحول شود.
زبان HTML تا به حال تغییرات زیادی روش اعمال شده است و با توسعه های زیاد، خیلی گسترده تر از قبل شده است. الان این مقالعه ای مفیدی که در حال مطالعه هستید، در اصل به زبان HTML می باشد که مرورگر شما زبان HTML را خوانده و به زبان اصلی شما نشان می دهد.
HTML5 چیست؟
HTML5 نسخه بهینه شده ای است، که تا سال 2008 همه از HTML4 استفاده می کردند و طرفداران زیادی داشت که با گذشت زمان شرکت بزرگی به نام WHATWG توسعه زبان نشان گذاری HTML را بر عهده گرفت و آپدیت های گسترده ای داد که این آپدیت ها منجر به پیشرفت زبان نشان گذاری HTML و از بین رفتن نقطه ضعف های این زبان جذاب شد.
و امروزه بیشتر طراحان سایت HTML از زبان HTML5 برای سایت های خود استفاده می کنند، زیرا پیشرفته تر و بهینه تر از زبان HTML4 می باشد، و در آخرین آپدیت این زبان، تگ های زیادی بهش اضافه شده است که یکی از اصلی ترین دلایل محبوبیت HTML5 می باشد.
زبان نشانه گذاری چه تقاوتی با زبان برنامه نویسی دارد؟
HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، برکه یک زبان نشانه گذاری است که تفاوت های زیادی با زبان برنامه نویسی دارد، یک برنامه نویس مسلط به کاتلین یا جاوا، برای اجرای برنامه خود کد های می نویسد که این کد ها، کامپایل می شود و به صفر یک تبدیل می شود، که در نهایت برنامه ما جوری که طراحی کرده ایم به ما نشان داده می شود، اما زبان نشانه گذاری HTML برکه این گونه نیست، شما با نوشتن کد ها، یک بخشی را نشانه گذاری می کنید، برای مثال تعیین می کنید که رنگ یک متن چه رنگی باشد و یا از چه فونتی داخل متن استفاده شده باشد و حتی می توان اندازه یک متن را تعیین کرد که در چه اندازه هایی باشد، پس این رو فهمیدیم که زبان نشانه گذاری HTML مثل زبان های برنامه نویسی نیست و که کامپایل شود به و به ما نشان دهد.
مزایای که HTML را از رقیب های خود جلو می اندازد
هر چیزی در این دنیا وجود دارد مزایایی هم دارد، که این مزایا ها باعث جلو افتادنش از رقیب می شود، HTML هم مزایایی دارد که خود را بهتر از بقیه نشان می دهد.
قابلیت اجرا در هر مرورگری
شما با استفاده از این زبان نشانه گذاری می توانید پایه اساسی یک سایت حرفه ای را طراحی کنید، و یکی از مزیت هایی که این زبان دارد، قابلیت اجرا کردن در هر مرورگری است، کاربر شما با هر مرور گری که بخواهد می تواند سایتی که با این زبان طراحی شده است را مشاهده کند.
متن باز بودن
یکی دیگر از قابلیت های این زبان که خود را از رقیب ها یک سروگردن جلو می اندازد، متن باز بودنش هست، یعنی شما هر نوعی که بخواهید، می توانید سایت خود را طراحی کنید بدون مرز و حد، که این قابلیت، این زبان را بهتر از رقبای خود می کند.
یادگیری آسان به دلیل ساختار ساده
شما به راحتی می توانید این زبان نشانه گذاری را به خاطر ساختار ساده اش یاد بگیرید، که این عمل موجب شده است، این زبان نشانه گذاری محبوب تر از قبل باشد، شما می توانید به راحتی و سادگی این زبان نشانه گذاری جذاب را به راحتی یاد بگیرید.
سادگی ترکیب با زبان های دیگر مانند PHP
یکی از قابلیت های خفن و نایاب این زبان نشانه گذاری که خود من به شخصه دوسش دارم، قابلیت ادغام این زبان با زبان های دیگر است که شما می توانید برای طراحی پایه و اساس سایت از این زبان استفاده کنید و در کنار این، از زبان های دیگری هم کمک بگیرید که باعث حرفه ای بودن و پیشرفته شدن سایت شما می شود.
معایب زبان نشانه گذاری HTML
در بالا اشاره کردیم که هر چیزی در این دنیا وجود دارد، مزایای هم دارد که این رو هم باید و نادیده نگرفت که در کنار این مزایای زیاد، معایبی هم دارد که می تواند با گذر زمان از بین برود یا حتی ممکن است شما موقعی ای که این مقاله را در حال مطالعه هستید از بین رفته باشد
نیاز به طراحی جداگانه صفحات
یکی از نقطه ضعف های این زبان، نیاز به طراحی جداگانه صفحات است که شما برای طراحی یک صفحه فرزند، باید طرحی را از نوع طراحی کنید، و این مشکلی است که خیلی از برنامه نویسان باهاش سر و پنچه نرم می کنند و خیلی ناراضی هستند از این مشکل.
وابستگی کامل به زبان های برنامه نویسی سمت سرور
این زبان برنامه نویسی، یک مشکلی دارد که نمی تواند به خوبی به سرور ها متصل شود، و برای متصل کردن به سرور، باید از زبان های برنامه نویسی دیگری استفاده کنید، که بتوانید به خوبی به سرور متصل شود.
ضعف در پشتیبانی از مرورگر های قدیمی
زبان نشانه گذاری، HTML یک نقطه ضعف دیگری دارد، که خیلی مهم نیست، که در مرورگر های قدیمی سایتی که با این زبان طراحی شده است را به راحتی نمی تواند به کاربران خود نشان دهد.
فرانت اند چیست؟
شاید سوالی در ذهن خیلی از شما کاربران مثل من به وحود آمده است که فرانت اند چیست؟ فرانت اند در حقیقت به بخش از سایت گفته می شود که قابل دیدن است، در واقع فراند اند کد های که قابل فهم نمی باشد را تبدیل کرده و نوعی به کاربران نشان می دهد، که برایشان قابل فهم تر باشد شما با یاد گیری فرانت اند می توانید، تمام بخش های گرافیکی یک سایت را طراحی کرده و به صورت حرفه ای به کاربر نشان دهید، و این هم نا گفته نماند که یکی از پرکاربرد ترین زبان ها برای کار با فرانت اند می باشد.
زبان نشانه گذاری HTML چه کاربردی دارد؟
زبان نشانه گذاری HTML کاربرد های زیادی دارد که شما با این کاربرد ها چی کار ها نمی توانید انجام بدید.
شما برای این که بتوانید یک سایتی را طراحی کنید، با دو راه مواجه می شوید که یکی از این راه ها طراحی سایت با وردپرس می باشد و دیگری هم طراحی سایت با زبان های نشانه گذاری و برنامه نویسی است، برای این که شما یک سایتی را با وردپرس طراحی کنید، تنها نیاز شما قالب است، ولی وقتی می خواهید یک سایت با زبان نشانه گذاری و برنامه نویسی طراحی کنید، باید چند مرحله را پشت سر بگذارید، شما در اولین مرحله با HTML یک سایتی را طراحی می کنید که هیچ چیز خواصی ندارد، و شما برای توسعه ای این سایت نیاز به کمک زبان های برنامه نویسی دارید.
پس اصلی ترین و بهترین کاربرد زبان نشانه گذاری HTML طراحی سایت است که شما با یادگیری این زبان می توانید پایه و اساس یک سایت را طراحی کنید.
HTML چه رابطه ای با CSS دارد؟
شما برای این که بتوانید یک سایت حرفه ای داشته باشید و اگر قصد داشته باشید که با زبان برنامه نویسی طراحی کنید، حتما باید در اولین مرحله شما زبان برنامه نویسی HTML را بلد باشید زیرا HTML است که پایه اصلی سایت را طراحی می کند، در این مرحله شما نیاز به زبان برنامه نویسی CSS دارید تا بتوانید به سایت خود یک طرح خواصی را بدهید،
پس به این نتیجه رسیده ایم که شما به کمک CSS است که سایت خود را زیبا و حرفه ای تر از قبل می کنید.
HTML چه رابطه ای با JAVA SCRIPT دارد؟
در بالا هم اشاره ای کردیم که شما برای طراحی یک سایت باید به زبان HTML باید مسلط باشید، زیرا برای ساخت، زیر ساخت سایت به زبان نشانه گذاری HTML نیاز است، و شما برای این که سایت خود را جذاب تر و حرفه ای تر از قبل کنید، نیاز به زبان CSS دارید، تا بتوانید با CSS چهره ای سایت را طراحی کنید، و برای این که به چهره ای که طراحی کرده اید، بتوانید حرکتش بدهید و انمیشین های برای سایت خود طراحی کرده و قرار دهید، نیاز است که به زبان جاوا اسکریپ مسلط باشد.
آیا زبان نشانه گذاری HTML سخت است؟
یکی از سوالی که خیلی طراحان سایت پرسیده می شود این است که آیا زبان نشانه گذاری HTML سخت است یا نه؟
باید به سوال شما این گونه جواب داد که نه سخت نیست، زیرا این زبان یک زبان نشانه گذاری می باشد و سختی های یک زبان برنامه نویسی را ندارد، و خیلی ساده تر و کاربردی تر از زبان های برنامه نویسی است.
سخن آخر ما راجب HTML
ما در این مقاله برای شما زبان نشانه گذاری HTML را معرفی کردیم و به شما کاملا توضیح دادیم، شما برای این که یک سایت حرفه ای برای خود داشته باشید و حتما تصمیم گرفته باشید که سایت شما باید با زبان برنامه نویسی و نشانه گذاری باید طراحی شود، در این حال شما به 3 زبان برنامه نویسی نیاز دارید، تا سایتی حرفه ای و جذاب طراحی کنید.
یا شما می توانید سایت خود را به کمک سیستم مدیریت محتوای وردپرس سایت خود را راه اندازی کنید.
ممنونم از شما عزیزانی که با این محتوای عالی لندگراف همراه شدید.
دیدگاهتان را بنویسید