12 تا از برترین استارت آپ های جهان که باید آشنا شد
12 تا از برترین استارت آپ های جهان! در هر گوشه دنیا استارتاپ های زیادی با سرمایه های مختلف شروع به کار کرده اند که طبیعتا برخی از آنها شکست خورده و برخی دیگر به موفقیت رسیده اند. استارت آپ های برتر دنیا تنها کسانی نیستند که ایده خوبی دارند. برترین استارت آپ های دنیا از نظر سودآوری و ارزش مالی کسانی هستند که در برابر مشکلات صبور باشند و راه های مناسبی برای حل آن بیابند.
یک استارت آپ نیاز به سرمایه زیادی دارد (نه همیشه)، اما قطعا انگیزه زیادی می خواهد.
طبق آمار، اکثر استارت آپ ها شکست می خورند و تعطیل می شوند. به این دلیل که آینده استارتاپ نامشخص است، مشکلات زیادی در راه است و مردم ناامید هستند. این باعث می شود که راه اندازی قبل از اتمام آن بسته شود. تصویر زیر 12 استارت آپ برتر دنیا را از نظر ارزش مالی نشان می دهد.
استارتآپهایی که توسط تعداد زیادی از کاربران در یک منطقه جغرافیایی نسبتاً بزرگ، مانند یک کشور یا کل جهان پذیرفته میشوند، معمولاً سود بالایی کسب میکنند.
امروز می خواهیم نگاهی بیندازیم به برترین استارت آپ های دنیا که قادر به پذیرش و سوددهی و قطعاً سوددهی بزرگ هستند.
پیشنهاد می کنیم، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد استارت آپ مقاله استارت آپ چیست را مطالعه کنید.
رمز موفقیت استارت آپ های بزرگ
در این بخش که یکی از مهم ترین بخش است، به شما 12 تا از برترین استارت آپ های جهان، رمز موفقیت استارت آپ را می گوییم که نکته های طلایی هستند.
در چنین دنیایی که فناوری دائماً در حال پیشرفت است و صنایع جدید دائماً در حال ظهور هستند، هر نوع استارتاپی باید مرتباً نوآوری کند تا از رقبا جلوتر بماند و به یک استارتاپ موفق در جهان تبدیل شود. آنها باید بتوانند خواسته های مشتریان خود را برآورده کنند و عملیات خود را برای برآورده کردن آنها گسترش دهند. موفق ترین و بهترین استارت آپ های دنیا کسانی هستند که می توانند هر کاری انجام دهند و در همه چیز استاد و متخصص هستند. آنها شرکت هایی هستند که دائماً در تلاش هستند و راه های جدیدی برای انجام کارها پیدا می کنند. این شرکت ها می توانند روندها و فناوری های جدید را شناسایی کرده و از آنها برای ایجاد محصولات یا خدمات جدید که مشکلات دنیای واقعی را حل می کند، استفاده کنند.
مهمترین عامل موفقیت استارت آپ ها، کیفیت تیمی است که شرکت را رهبری می کند. بهترین استارتآپها معمولاً توسط تیم کوچکی از افراد پرشور و فداکار هدایت میشوند که چشمانداز روشنی برای محصول یا خدمات خود دارند و مایلند برای تحقق آن تلاش خستگیناپذیری انجام دهند. بهترین استارتاپ ها علاوه بر داشتن یک تیم قوی، باید محصول یا خدمات قابل فروش نیز داشته باشند. این به این معنی است که محصول یا خدمات مورد تقاضا است و شرکت می تواند به طور موثر ارزش پیشنهاد خود را به مشتریان بالقوه بگوید. در نهایت استارت آپ ها باید مدل کسب و کار مناسبی داشته باشند. داشتن یک مدل کسبوکار به شرکتها برنامهای برای درآمدزایی میدهد و به آنها اجازه میدهد تا خود را از نظر مالی در بلندمدت حفظ کنند. در حالی که هیچ فرمول تضمینی برای موفقیت وجود ندارد، اینها برخی از عناصر کلیدی هستند که برای نمایش استارت آپ های برتر در سراسر جهان بسیار مرتبط هستند.
یکی از رمز های موفقیت هر استارت آپ نوپا، داشتن یک لوگوی حرفه ای می باشد، که برای طراحی لوگو اصول هایی وجود دارد که شما می توانید، مقاله 8 گام مهم برای طراحی اصولی لوگو را مشاهده کنید.
1) SpaceX
فردی در این دنیا وجود ندارد که اسم ایلان ماسک را نشنیده باشد، یکی از استارت آپ های ایلان ماسک، اسپیس ایکس می باشد که در سال 2002 توسط ایلان ماسک در ایالات کالیفرنیا تاسیس شد، اسپیس ایکس یکی از استارت آپ هایی است که تا آستانه ورشکسته گی رفته بود، ولی رفتار های هوشمندانه این شرکت را به یک استارت آپ بزرگ دنیا تبدیل کرده است که در سال 2023 ارزش اسپیس ایکس به بیش از 125 میلیارد دلار رفته است، که 44 درصد این شرکت مطعلق به ایلان ماسک می باشد.
در سال 2020، ناسا برای اولین بار برای پروژه خود از این شرکت خصوصی برای فرستادن فضانوردان خود به مدار زمین استفاده کرد.
Bytedance (2
ارزش مالی: 75 میلیارد دلار
شرکت چینی Byte Dance تنها ده سال پس از تاسیس به یکی از با ارزش ترین استارتاپ جهان تبدیل شده است. ByteDance که مالک شبکه اجتماعی محبوب TikTok است، در گزارش پایان سال 2021 خود از افزایش 70 درصدی سالانه در مجموع درآمد سالانه نزدیک به 58 میلیارد دلار گزارش کرده است. این شرکت 1.9 میلیارد کاربر فعال ماهانه در بیش از 150 کشور جهان دارد و با غول هایی مانند علی بابا، تنسنت و بایدو رقابت می کند.
3) دیدی چاکسینگ
ارزش مالی: 56 میلیارد دلار
دومین شرکت ارزشمند دنیا نیز یک شرکت چینی است. اگرچه چینیها درگیر کرونا هستند و ماههاست که هیچ فعالیت اقتصادی وجود ندارد، اما برخی از استارتآپهای آنها همچنان فعال هستند. DD Chexing در واقع یک استارتاپ برای حمل و نقل و تحویل غذا است. این شرکت همچنین ترکیبی از شرکت های آمریکایی مانند Uber، Grab، Lyft و Ola است. سرمایه گذاران زیادی در این شرکت فعال هستند.
4) Klarna
ارزش مالی: 45.6 میلیارد دلاری
Klarna در سال 2005 در استکهلم سوئد با هدف ارائه امکانات خرید آنلاین برای مردم تاسیس شد. گروه Klarna زمانی تشکیل شد که این شرکت SOFORT را در سال 2014 خریداری کرد. Kerlana توسط سرمایه گذارانی مانند Sequoia Capital، Silver Lake، Bestseller Group، Dragoneer، Permira، Visa، Ant Group و Atomico حمایت می شود.
در 17 سال گذشته، فناوری دنیای اطراف ما را تغییر داده است، با این حال ماموریت Kernala برای ساده، ایمن و راحتترین پرداختها مانند همیشه مرتبط است.
کارنالا پیشروترین خدمات پرداخت و خرید جهانی است که تجربه خرید هوشمندتر و انعطاف پذیرتری را برای 150 میلیون مصرف کننده فعال در بیش از 450000 تاجر در 45 کشور ارائه می دهد. کارنالا پرداخت مستقیم، گزینههای پرداخت نقدی در هنگام تحویل و طرحهای اقساط را در یک تجربه خرید با یک کلیک ارائه میدهد که به مصرفکنندگان اجازه میدهد تا به انتخاب خود پرداخت کنند.
5) Canva
ارزش مالی: 40 میلیارد دلاری
یکی از موفق ترین استارت آپ ها در جهان، Canva یک شرکت خدمات نرم افزاری استرالیایی است که در سال 2013 شروع به کار کرد. این شرکت یک پلت فرم طراحی گرافیکی ارائه می دهد که می تواند برای رسانه های اجتماعی، پوستر، اسناد، پوشاک و کالاهای مورد استفاده مختلف قرار گیرد. استفاده از پلتفرم Canva رایگان است، اما نسخه های حرفه ای آن برای ویژگی های بیشتر به اشتراک پولی نیاز دارند. این شرکت در سال گذشته موفق به جذب 200 میلیون دلار سرمایه و افزایش ارزش مالی خود به 40 میلیارد دلار می شود. Canva بیش از 60 میلیون کاربر فعال در 190 کشور جهان دارد. شرکت های بزرگی مانند Salesforce، PayPal و American Airlines نیز جزو خدمات شرکتی آن هستند.
6) اینستاکارت
ارزش مالی: 39 میلیارد دلار
Instacart یکی دیگر از استارت آپ های موفق دنیاست که در سال 2012 توسط یک شرکت آمریکایی تاسیس شد. این شرکت در زمینه حمل و نقل و توزیع مواد غذایی (فروشگاه های مواد غذایی) تخصص دارد و خدمات خود را از طریق وب سایت و اپلیکیشن موبایل ارائه می دهد. این شرکت در طول محدودیت های اعمال شده توسط همه گیری ویروس کرونا، خود را در میان میلیون ها آمریکایی و کانادایی تثبیت کرد. درآمد اینستاکارت در سال 2021 به 1.8 میلیارد دلار رسید.
Databricks (7
ارزش مالی: 38 میلیارد دلار
Databricks یک شرکت خدمات نرم افزاری سازمانی است که در سال 2013 توسط علی قدسی و گروهی از همکارانش در سانفرانسیسکو تأسیس شد. این شرکت یک پلت فرم پردازش داده بزرگ را ارائه می دهد که توسط سازندگان Apache Spark ایجاد شده است. Databricks برای کمک به مهندسان، تحلیلگران و دانشمندان داده طراحی شده است تا داده ها را برای آزمایش و استفاده از یادگیری ماشینی یکپارچه کنند تا به کسب و کارها در پردازش و تجزیه و تحلیل داده ها کمک کند. در سال 2021 درآمد این شرکت 600 میلیون دلار است که نسبت به سال گذشته 75 درصد افزایش یافته است.
Revolut (8
ارزش مالی: 33 میلیارد دلار
Revolutیکی دیگر از استارتاپ های موفق در جهان است، یک شرکت فناوری مالی بریتانیایی است که خدمات بانکی را ارائه می دهد. این کمپانی در سال 2015 در پایتخت انگلستان، لندن بنا نهاده شده است. خدمات ارائه شده توسط این شرکت شامل خدمات صرافی، کارت های اعتباری، تراکنش های سهام، اپل پی و ارز دیجیتال می باشد. بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده، درآمد این شرکت در سال 2020 با افزایش 57 درصدی نسبت به سال قبل به 261 میلیون پوند رسید. در اواسط سال 2021 تعداد کاربران این شرکت به 15.5 میلیون نفر رسید که از این تعداد 1.1 میلیون نفر به صورت روزانه از اپلیکیشن Revolut استفاده می کنند.
9) نوبانک
ارزش مالی: 30 میلیارد دلار
نوبانک یک شرکت خدمات مالی و بانکی برزیلی است که در سال 2013 تاسیس شد. این شرکت بزرگترین بانک دیجیتال یا “نئوبانک” در جهان و بزرگترین شرکت فین تک در منطقه آمریکای لاتین است. درآمد این شرکت در سال 2020 معادل 963 میلیون دلار بوده است که نسبت به سال گذشته 84 درصد افزایش داشته است. در سراسر جهان، بیش از 48 میلیون نفر از نئوبانک استفاده می کنند که بیش از 35 میلیون نفر از آنها برزیلی هستند. Tencent، Sequoia Capital و Berkshire Hathaway از مهمترین سرمایه گذاران Nubank هستند.
Chime (10
ارزش مالی: 25 میلیارد دلار
Chime یک شرکت فناوری مالی آمریکایی (fintech) است که در سال 2012 تأسیس شد و خدمات کارت اعتباری، کارت نقدی و بانکداری تلفن همراه را بدون هزینه ارائه می دهد. Chaim با بیش از 13 میلیون کاربر فعال، محبوب ترین بانک دیجیتال آمریکا است. در سال 2021 با تامین مالی 750 میلیون دلاری، ارزش مالی این شرکت به 25 میلیارد دلار رسید. در سال 2020 درآمد این شرکت از 200 میلیون دلار به 600 میلیون دلار نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
FTX (11
ارزش مالی: 25 میلیارد دلار
FTX یک صرافی ارز دیجیتال مستقر در باهاما است که در سال 2019 تأسیس شد. در سال 2021، این شرکت 900 میلیون دلار سرمایه از طریق شرکت هایی مانند SoftBank، Coinbase و Sequoia Capital جذب کرد و ارزش مالی آن را به 25 میلیارد دلار رساند. در سال 2020، درآمد FTX 85 میلیون دلار بود که در سال بعد 840 درصد رشد کرد. بیش از ده میلیون کاربر در پلتفرم های موبایل و دسکتاپ این شرکت فعال هستند. در سال 2021، بیشترین حجم معاملات FTX در یک روز، 21 میلیارد دلار بود.
12) وان 97 کامیونیکیشن
ارزش مالی: 16 میلیارد دلار
این تنها چین و آمریکا نیستند که در حوزه استارتاپ ها حرفی برای گفتن دارند! هند به عنوان یکی از اقتصادهای نوظهور جهان، یک استارت آپ 16 میلیارد دلاری است که ایده خود را از یک سرمایه گذار بزرگ آمریکایی، وارن بافت، قرض گرفته است. بافت در حال حاضر یکی از سرمایه گذاران این شرکت است. این استارتاپ در زمینه پرداخت آنلاین نیز فعال است.
بهترین کشور برای راه اندازی استارت آپ
حالا که در قسمت آخر در مورد ویزای استارتاپ صحبت کردیم، این سوال مطرح می شود که کدام کشور برای گرفتن ویزای استارت آپی مناسب است. برای این منظور کشورهای مختلفی را به شما معرفی کردیم، اما کانادا یکی از موفق ترین و مناسب ترین کشورها برای استارت آپ های ویزا است. برای مهاجران و کسانی که قصد سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار در این کشور را دارند، این مکان بسیار مناسبی برای استارت آپ های این کشور است.
تنها استارت آپ نیست که، موفقیت های بزرگی را نصیب با می کند، شما می توانید با دیدن آموزش ولاگری به یکی از برترین ولاگر ها تبدیل شده، و به موفقیت های بزرگی دست یابی کنید.
سخن پایانی لندگراف
در این مقاله به شما 12 تا از برترین استارت آپ های جهان را معرفی کرده ایم، که یک استارتاپ فرصتی عالی برای سرمایه گذاران برای کسب سود در جایی است که رقابت شدیدی وجود ندارد و یک ایده پرداز با نفوذ و افراد ثروتمند می توانند آن را ممکن سازند. محصولات و پیشرفتهای جدید مرتباً در جهان ظاهر میشوند، اما موفقترینها قبلاً جایگاهی در صنعت کسبوکار به دست آوردهاند. با معرفی بهترین استارت آپ های دنیا در این مقاله، وارد عصر جدید و هیجان انگیزی از نوآوری های تکنولوژیکی می شویم.
شما می توانید استارت آپ آنلاین هم راه اندازی کنید، که مزایا و معایب های دارد، که ما در مقاله 10 تا از مزایا و معایب کسب و کار های آنلاین را به شما گفته ایم که می توانید مشاهده کنید.
ممنون که در مقاله 12 تا از برترین استارت آپ های جهان با ما همراه شدید.
دیدگاهتان را بنویسید