استارت آپ چیست؟ آموزش راه اندازی استارت آپ موفق
استارت آپ چیست؟ (STARTUP)
استارت آپ، به شرکت ها و یا کسب و کار های گفته می شود که تازه تاسیس شده اند، یعنی شرکت های که نوپا هستند استارتاپ نام دارند، که از طرف یک یا چند فرد حقیقی تاسیس شده است، و با سرمایه زیاد و فروش حداقلی به دنبال گسترش استارت آپ خود، و افزایش فروش خود هستند، استارت آپ های نوپا معمولا، با طرح های خلاقانه خود، وارد بازار کسب و کار های انلاین می شوند، و این نوع کسب و کار ها بسیار ریسک پذیر هستند، زیرا استارت آپ های که تازه پا به این عرصه گذاشته اند با احتمال شکست بالایی روبه رو هستند، که درصد موفق نشدن این کسب و کار ها بیشتر از موفق شدن می باشد، پس حتما با لندگراف تا انتهای مقاله استارت آپ چیست همراه باشید.
استارت آپ های نوپا دارای دو مشخصه می باشد:
1- مقیاس پذیر
استارت آپ های مقیاس پذیر، یعنی شما با افزایش نیروی کار و سطح نیروی خود بتوانید درآمد خود را به صورت انفجاری بالا ببرید.
2- تکرار پذیر
در این نوع استارتاپ ها، شما می توانید با تکرار یک تکنیک فروش بارها و بارها به صورت مداوم تکرار کرده، و با این هر بار تکرار مداوم درآمد شما به صورت انفجاری افزایش می یابد.
دلایل شکست اصلی استارت آپ های نوپا
شاید در ذهن شما کاربران سوالی به وجود می آید که این چه گونه کاری است که درصد شکست استارت آپ ها از درصد موفقیت خیلی زیاد است؟
بهتر است با یک مثال ساده و کاربردی این موضوع را به شما بگوییم، شما با مطالعه ای یک مقاله مفید از داستان یک کسب و کار به این فکر می افتید که من هم یک استارت آپ می زنم، و با سرمایه گذاری بین 10 الی 20 میلیون یک سایت اختصاصی آموزشی برای خود طراحی می کنم.
و بعد از طراحی سایت به سراغ شخصی سازی، و آپلود محتوا می روید، و سایت خود را برای نتایج گوگل بهینه می کنید، و چند پرسنل برای پشتیبانی سایت خود استخدام می کنید، در نهایت با یکی از این دو موضوع موجه می شوید، که یا شکست خورده اید، یا استارت آپ خود را موفق کرده اید.
این که استارت آپ بزرگی را راه اندازی کنید و آن را به موفقیت بزرگی برسانیم کاملا به خود بستگی دارد که چگونه استارتاپ خود را مدیریت کنیم، و اصلی ترین دلیل ما در شکست، نبود سرمایه کافی، نبود برنامه زمانی مناسب و مدیریت نامناسب است که آینده یک کسب و کار را مشخص می کند.
شما با مدیریت درست استارت آپ و با نکاتی که در ادامه خواهیم گفت می توانید یک استارت آپ موفقی داشته باشید.
بنیان گذار استارت آپ به چه کسی گفته می شود؟
بنیان گذار یک استارت آپ در اولین مرحله به دنبال بهترین فرصت های شغلی می روند، و یک فرصت شغلی خوبی را برای خود پیدا می کنند، در نهایت به جمع آوری اطلاعات در فرصتی که پیدا کردند می روند، در آخرین مرحله سرمایه ای را برای کار خود تعیین می کنند و استارت آپ خود را شروع می کند، و در نهایت به یک بنیان گذار استارت آپی تبدیل شده و یک استارت آپ را بنیان گذاری کرده است.
تاریخچه اولین های استارت آپ
شروع استارت آپ های بزرگ به زمانی برمی گردد که در سال 1911 اسم یکی از شهر های دور افتاده جهان به سیلیکون ولی یا همان دره سیلیکونی تغییر یافت، شهری که مرکز پیشرفت جهانی نام دارد، و اینترنت از سیلیکون ولی گسترش یافت، و جهانی شد، سیلیکون ولی جایی است که بزرگترین کمپانی های دنیا در این شهر قرار گرفته است، و عاشقان تکنولوژی و پیشرفت همیشه علاقه دارند به این شهر سفر کنند، زیرا کمپانی های خیلی خیلی بزرگی مثل با ارزش ترین کمپانی APPLE که در 4 دهه پیش توسط استیو جابز پایه گذاری شده است، یا کمپانی گوگل که بزرگترین و پر رمز و راز ترین موتور جست و جوی دنیا نام گرفته است.
یا شرکت بزرگی مثل متا که توسط یک جوان بنان گذاری شده است، و امروزه چندتا از بزرگ ترین پلتفرم های دنیا از جمله اینستاگرام، واتساپ و فیسبوک که در دست این کمپانی قرار گرفته است.
و یکی از اولین شرکت های پیشرفته تکنولوژی جهان که در سیلیکون ولی قرار گرفته است و تا چند سال پیش بزرگ ترین کمپانی جهان نام گرفته بود، اسمش چیزی نیست به جز MBI قول نرم افزاری و سخت افزاری جهان در سال 1930 در شهر سیلیکون تاسیس شده است و اصلی ترین دلیل محبوبیت این شهر د رآن دور زمانه شده است.
مراحل راه اندازی استارت آپ موفق
رسیدیم به یکی از شیرین ترین قسمت مقاله استارت آپ چیست، که در این بخش مراحل راه اندازی یک استارت آپ موفق را به شما گفته ایم که با انجام این کار ها و عمل کردن به گفته های ما می توانید یک استارت آپ موفقی داشته باشید.
ایده پردازی برای یک استارت آپ موفق
شما باید در اولین مرحله از شروع یک استارت آپ موفق، به دنبال ایده ای برای کسب و کار خود باشید، شما می توانید یک ایده ای جدیدی را پیدا کرده و آن را اجرایی کنید، و یا می توانید از یک ایده ای که قبلا استفاده شده است، تغییراتی روش اعمال کرده و می توانید اجرایی کنید، این ایده ها چه داخلی چه خارجی فرقی ندارد، شما می توانید با خلاقیت خود و اعمال تغییراتی روی یک اختراع قدیمی که الان چندان اهمنیت بالایی ندارد، را با ارزش تر کنید، و فروش بالایی را تجربه کنید.
خیلی از افراد می گویند که، ایده ای که من می خواهم کار کنم رو قبلا دیجی کالا کار کرده است و دیگر نمی توانم کاری کنم، ولی این گونه نیست، شما می توانید هر ایده ای که داشتید روش کار کرده و خود را به اوج برسانید، مثل لندگراف که اولین سایت آموزشی نیست ولی در تلاشه بهترین سایت آموزشی باشد.
شما همچین اگر ایده ای نداشتید و یا میخواهید با کسب و درآمد از منزل آشنا بشید می توانید به مقاله کسب و درآمد از منزل با برترین روش های 2023 را مطالعه کنید.
تحقیق در مورد استارت آپ
در این قسمت از داشتن یک استارت آپ موفق، باید یک برگه ای سفید با یک خودکار بردارید و ایده ای انتخابی خود را در این کاغذ بنویسید، و بر روی ایده ای خود تحقیقات گسترده ای انجام دهید، از جمله تعیین محصول، رقیب و سرمایه مورد نیاز برای استارت آپ خودتان.
تعیین نقشه راه استارت آپ
الان وقتشه که یک برگه ای سفید دیگری به همراه یک خودکار برداشته و روی آن نقشه راهی که قرار است طی کنید را بنویسید، یعنی به اصطلاحی ایده ای که در برگه قبلی نوشته اید و روی آن تحقیقی انجام داده اید را، روی این کاغد عملی می کنید، به عنوان نمونه اولیه می نویسید و مشکلاتی که دارد را تاجایی که می توانید حل کنید، و قام های بزرگی که می خواهید بردارید تا به مقصد مورد نظر خود برسید را حتما می نویسید.
تهیه نمونه اولیه ایده خود
الان خیلی از شما ها می گویید که برای برخی از حوزه ها، مثل حوزه های خدماتی چگونه می توان ایده ای اولیه ساخت، برای حوزه های خدماتی نیازی به ساخت ایده ای اولیه نیست، ولی برای برخی از حوزه ها نیاز است که ایده ای خود را عملی کنید، برای مثال می خواهید طراحی یک اپلیکیشن جذاب با کاتلین را یاد دهید، در اولین اولویت باید شما اپلیکیشین که می خواهید آموزش دهید را طراحی کرده و به کاربران که می خواهند این مهارت را از شما یاد بگیرند نشان دهید، در بالا هم اشاره کردیم که در اولین مرحله شما باید ایده و حوزه خود را مشخص کنید.
شما برای طراحی، کاور محصول خود یا طرح اولیه محصول خود، می توانید از نرم افزار های فوق پیشرفته فتوشاپ، ایلوستریتور کمک گرفته و طراحی کنید.
عرضه برای دید عموم
بعد از این که نمونه اولیه محصول خود را طراحی کرده و ساخته اید، می توانید در عموم کابران بزارید تا نظر های خود راجب محصول شما را بدهند، و حتی به خانواده و فامیل های خود هم نشان دهید، تا محصول خود را بین مردم جا افتاده کنید.
پیدا کردن سرمایه گذار
یکی از بزرگترین چالش ها پیدا کردن سرمایه است، برای این که کار خود را گسترش داده و محصولی که دارید را به صورت زیاد تولید کنید، باید سرمایه ای زیادی داشته باشید، که اگر نداشته باشید می توانید یک سرمایه گذاری را برای استارت آپ خود پیدا کرده تا ایده ای خود را عملی کنید، و با شرایطی تحت قرار داد تعیین کنید و شروع به فعالیت کنید.
مزایای تاسیس یک استارت آپ موفق چیست؟
برای هر کسب و کاری در این دنیا مزایایی تعریف شده است، که آن مزایا ها باعث می شود، که این کسب و کار را از کسب و کار های دیگر برتر نشان می دهد، که استارت آپ ها مزایای زیادی دارند که باید بدانید، پس با ما تا انتهای این بخش از مقاله استارتاپ همراه باشید.
یادگیری مهارت های جدید از جمله مدیریت: شما در راه شروع و مدیریت استارت آپ خود مهارت هایی را یاد می گیرید، که از ارزش بالایی برخوردار می باشد.
افزایش خلاقیت فردی: شما با به پا گذاشتن به دنیای استارت آپ ها، خلاقیت فردی شما خیلی افزایش می یابد، زیرا برای موفقیت استارت آپ یکی از لازمه هاش داشتن خلاقیت می باشد.
نیازه به سرمایه کم برای شروع استارت آپ: برای این که یک استارت آپ را بنیان گذاری کنید، نیازی به سرمایه خیلی کلانی در اول راه نیست، مگر این که به فکر یک استارت آپ فوق العاده بزرگ باشید، مثل آپارات یا دیجی کالا که برای این استارت آپ ها یک سرمایه گذار کافی نمی باشد و باید به فکر چندین سرمایه گذار برای چنین استارت آپ های باشید.
به دست آوری سرمایه کلان: در بالا هم اشاره ای کردیم که استارت آپ ها به سرمایه چندانی نیاز ندارند، که شما می توانید خودتان نیاز های مالی استارت آپ را برطرف کنید، و هر درآمدی که به دست آوردید برای خود شما می شود، ولی اگر نتوانستید نیاز های استارت آپ خود را بر طرف کنید، می توانید به دنبال یک سرمایه گذار باشید، تا نیاز های مالی شما را برطرف کند، و در هر دو حالت شما یک سرمایه کلانی را به دست می آورید.
معایب تاسیس یک استارت آپ موفق چیست؟
در بالا گفتیم که هر کسب و کار مزایایی دارد که باعث می شود ار رقیب های خود برتر باشد، ولی این رو هم باید به شما عزیزان بگوییم که هر کسب و کاری در کنار مزایای خوبش، معایبی هم دارد که باعث صدمه دیدن در برابر رقیب های خود کسب و کار ها می شود، پس حتما تا انتهای این بخش هم با من همراه باشید، تا معایب استارت آپ های بزرگ را به شما بگوییم.
ایده ای نامطلوب: یکی از مشکلاتی که باید بهش خیلی خیلی دقت شود، دقت در انتخاب ایده ای خود برای شروع یک استارت آپ می باشد، زیرا برای این که یک استارت آپ موفقی داشته باشید، باید ایده ای موفقی هم داشته باشید، اگر ایده ای داشته باشید، که امروزه طرفداری نداشته باشد، ایده ای شما شکست می خورد.
پس باید به ایده ای که انتخاب می کنید، خیلی دقت کنید و با عجله زیاد ایده ای خود را انتخاب نکنید و در بعد از انتخاب حتما زمان زیادی را برای تحقیق روی ایده خود بگذارید.
نیاز به سرمایه ای کلان: برای شروع یک استارت آپ نیازی به سرمایه کلان نیست ولی موقعی می رسد که نیاز به سرمایه گذاری برای گسترش کسب و کار خود یا استارت آپ خود خواهید داشت، که در این موقعیت اگر سرمایه گذاری خوبی روی استارت آپ خود نکنید، به احتمال زیادی استارت آپ شما با شکست مواجه خواهد شد.
شکست زود هنگام: یکی دیگر از مشکلات استارت آپ ها شکست زود هنگام می باشد، زیرا اگر کسی یک کسب و کار را راه اندازی کند و نتواند کسب و کار خود را به خوبی مدیریت کند، خیلی زود با شکست مواجه می شود، در بالا هم اشاره ای کردیم، اگر ایده ای داشته باشید که در جهان امروزی زیادی به درد کاربران نمی خورد، با شکست مواجه خواهید شد و یا اگر ایده ای بسیار خوبی داشته باشید، ولی نتوانید سرمایه ای خود را مدیریت کنید، با شکست بزرگی مواجه خواهید شد، . حتی اگر بتوانید کسب و کار خود را بهتر از هر کسی مدیریت کنید ولی در بخش های مهمی سرمایه ای نداشته باشید، استارت آپ شما به احتما زیادی با شکست سختی مواجه خواهد شد.
برای روز های اول استارت آپ نیازی به سرمایه ای کلانی نیست ولی به جایی خواهید رسید که نیاز به گسترش کسب و کار خود هستید، و در این موقعیت اگر کسب و کار خود را کنترل نکرده و سرمایه ای برای گسترش کسب و کار خود نداشته باشید با شکست مواجه می شوید.
توجه، توجه: شما باید قبل از شروع استارت آپ خود، باید تمام مزایا و معایب را در نظر داشته باشید، و ترس از شکست را نداشته باشید، زیرا ترس در بعضی از جاها بهترین دوست انسان و در بعضی جاها بدترین دشمن انسان می باشد.
چگونه سرعت استارت آپ خود را افزایش دهیم؟
در اول این مقاله هم گفته ایم که، معنی استارت آپ به معنای نوپا بودن یک کسب و کار می باشد، اگر این کسب و کار های نوپا که استارت آپ می گویند را یک درخت فرض کنیم، الان چند دقیقه در جایی نشته و فکر کنید که چه چیزی برای رشد یک درخت نیاز است؟
نیاز اصلی رشد یک درخت آب هست، که هر چه قدر آب بیشتری را به درخت بدهیم بهتر رشد خواهد کرد، ولی این گونه نیست که بدون برنامه ریزی به یک درخت تازه آب دهیم، زیرا اگر برنامه ریزی نشده به یک درخت آب دهیم، به احتمال زیادی این درخت ها با یک مشکلی مواجه خواهند شد.
پس این رو فهمیدیم که برای رشد هر کسب و کاری یا استارت آپی نیاز به یک چیز خواص است که برای هر استارت آپی متفاوت است، ولی این را می دانیم که برای رشد بهتر باید مدیریت بهتری هم داشته باشیم.
بهترین ایده های استارت آپ برای شما عزیزان
تصمیم گرفته ایم در این بخش از استارت آپ چیست، می خواهیم به شما ایده هایی بدهیم که تست شده اند و درصد جواب گویی شان بیشتر از درصد شکست شان می باشد، پس حتما با ما همراه باشید.
ظراحی و توسعه ای چت بات
ساخت یک سایت حرفه ای دوست یابی
فراهم محیط کار مشترک در شهر خود
ساخت سایت یا اپلیکیشن گردشگری
ساخت اپلیکیشین رژیمی
ایده هایی که در این بخش به شما گفته شد، ایده هایی است که از بین 100 ها ایده انتخاب شده است، شما می توانید هر یک از ایده هایی را که دوست دارید، تحقیق کرده و اگر دوست داشتید شروع به فعالیت در آن حوزه کنید.
و شما می توانید برای مطالعه ایده های بیشتر به موتور جست و جوی گوگل بروید، و برای ایده های بیشتر تحقیق کنید، تا ایده مد نظر خود را پیدا کنید.
و یا اگر علاقه ای به طراحی سایت داشته باشید، چه با HTML و چه با وردپرس می توانید وب سایت خود را راه اندازی کنید، و اگر نتوانسته اید تصمیم بگیرید که از کدام برای طراحی وب سایت استفاده کنید، می توانید مقاله ای وردپرس یا HTML را مطالعه کنید.
سخن پایانی ما
شمایی که خواهان ساخت یک استارت آپ موفق هستید، حتما به موضوع هایی که در اینجا گفته شد، توجه داشته باشید.
اولین و یکی از سخت ترین بخش های شروع یک استارت آپ پیدا کردن ایده و اجرایی کردن آن ایده است، که شما باید در انتخاب حوزه و ایده ای خود با دقت باشید، و دیگر بخش های سخت شروع استارت آپ سرمایه است، زیرا اگر کسب و کاری را راه اندازی کنید که به سرمایه زیادی در اول راه نیاز نداشته باشید، ولی بعد از گذشت یک مدت کوتاه به سرمایه ای زیادی دارد، ولی کسب و کاری راه اندازی کنید که می خواهید زود تر رشد کند، و سود دهی زیاد و بالایی داشته باشد، باید سرمایه ای کلانی را هم در نظر بگیرید ولی در قبال این سرمایه ای کلان، سود کلانی هم حتما خواهید داشت.
این محتوا ادامه دارد…
دیدگاهتان را بنویسید